Student suedez din Cluj Napoca, bătut cu lopata de iubită
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Clipe terifiante pentru un student suedez care studiază la Cluj-Napoca. Tânărul, în vârstă de 26 de ani, a mers pentru consult la I.M.L Cluj după o bătaie încasată de la fosta lui iubită, care n-a suportat şocul despărţirii. Răzbunarea tinerei nu s-a oprit însă doar la atât.

"E o bistriţeancă încăpăţânată, de aceeaşi vârstă cu mine şi în momentul în care i-am zis că trebuie să ne despărţim n-a acceptat acest lucru în ruptul capului. Apoi, furioasă, a luat o lopată pe care o aveam acasă şi a început să mă lovească cu ea. M-am tot apărat cu mâinile, apoi, după ce i-am luat-o m-a zgâriat cu unghiile, dar n-am lovit-o, pentru că religia nu-mi permite să dau într-o femeie. Apoi a plecat, trântind uşa", a povestit tânărul, potrivit gazetadebistrita.ro.

Într-un târziu, el a mai remarcat ceva: fata i-a zgâriat cu o cheie, serios de tot, și maşina parcată în faţa uşii apartamentului.

"Am fost la poliţie şi cei de acolo mi-au recomandat să mă prezint şi aici, pentru certificat medico-legal", explică tânărul.

"La Secţia 1 de Poliţie a fost depusă o plângere penală pentru lovire şi alte violenţe şi distrugere. Poliţia face cercetări în cauză sub îndrumarea şi supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă JudecătoriaCluj-Napoca", a declarat, pentru Gazeta, comisarul-şef Daniel Boie, din cadrul IPJ Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel