Romanița Iovan, mărturisiri: "Sunt în viață datorită mamei, pentru că au fost presiuni". Reacția tatălui la maternitate
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Romanița Iovan
Sursa foto: Facebook Romanița Iovan
Romanița Iovan spune că este în viață datorită mamei sale care nu a cedat presiunilor atunci când o purta în pântec.

"Cred că semăn mai mult cu mama, care a fost descurcăreață de tânără. Ea s-a măritat foarte devreme, la 19 ani. Ea m-a născut pe mine la 21 și eu pe Albert la dublul vârstei, la 42 de ani. Diferență enormă. Mama a plecat de acasă, s-a căsătorit imediat, l-a făcut pe Narcis, după care pe mine imediat. La 4 luni a rămas cu mine însărcinată.

Oricum nimeni nu voia și al doilea copil. Familia, nimeni - "ce mai faci cu al doilea?". Ea a ținut neapărat. Eu sunt în viață, în primul rând, datorită mamei, pentru că au fost presiuni. În fine, era și pe vremea lui...

Ideea este că ea a zis că vrea pereche și a venit perechea. Țin minte că povestea mama că atunci când a venit tata la maternitate și a văzut că sunt fată, i-a zis: "Fată, mă? Fată?". Voia și al doilea să fie tot băiat", a declarat Romanița Iovan, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Vezi și:  Ce s-a întâmplat în noaptea în care hoțul care a intrat în casă peste Romanița și Adrian Iovan a sfârșit împușcat: "El nu a tras!"

Cine este Romanița Iovan

Romaniá Iovan este creatoare de modă și femeie de afaceri. Cu o carieră impresionantă în spate, a ajuns în topurile designerilor din România, după ce și-a început cariera ca manechin și fotomodel la centrul de creație UCECOM. A fost căsătorită cu Adrian Iovan, cei doi unindu-și destinele în 2003. După divorțul lor, care a avut loc cinci ani mai târziu, au rămas în relații bune pentru a-l sprijini pe fiul lor, Albert, potrivit viva.ro.

De-a lungul carierei sale, a avut numeroase prezentări de modă de succes. Creațiile ei au fost prezentate la Festivalul Internațional de Modă de la Iași, Bucharest Fashion Week în București, New York Fashion Week, la deschiderea Desmond Tutu Center din New York și la Clubul Diplomatic din București, printre multe altele.

Romanița Iovan a primit numeroase premii pentru activitatea sa în modă și în afaceri.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel