"Nu am fost noi". Prima reacție a Israelului la moartea președintelui Iranului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Israelul spune că nu are niciun amestec în moartea lui Raisi din Iran.

Israelul nu este implicat în moartea lui Raisi din Iran. „Nu am fost noi”, a spus oficialul, care a cerut anonimatul.

Israelul susține că nu are legături cu accident de elicopter în care a murit președintele iranian Ebrahim Raisi alături de mai mulți membri din conducere, a declarat luni pentru Reuters reprezentantul israelian.

Citește și Elicopterul care îl transporta pe preşedintele iranian s-a prăbușit. "Niciun semn de viață umană" / UPDATE: A murit și ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian

Reamintim că un elicopter a fost implicat duminică într-un accident într-o zonă muntoasă din nord-vestul Iranului. La bord se aflau mai mulți oficiali, inclusiv președintele Ebrahim Raisi și ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian. Declarațiile oficialilor iranieni și relatările mass-media locale sugerează că elicopterul s-a prăbușit. Acesta făcea parte dintr-un convoi de trei elicoptere care transportau oficiali iranieni într-o vizită în nord-vestul țării. Două dintre elicoptere au aterizat fără probleme în orașul Tabriz.

Surse iraniene au declarat că multe dintre cadavrele de la locul accidentului sunt complet arse și de nerecunoscut, o investigație criminalistică fiind probabil singura modalitate prin care vor fi identificate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel