Prefect UDMR la Cluj, ruptură în PNL. Alin Tișe, foc și pară pe Ludovic Orban și Florin Cîțu: Se cred Dumnezei. Ajunge!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, are o reacție dură la adresa conducerii centrale a Partidului Național Liberal.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj este foc și pară pe conducerea centrală a Partidului Național Liberal. Acesta a transmis un mesaj dur la adresa lui Ludovic Orban și Florin Cîțu, deranjat fiind de ultima decizie a acestora, privind numirea prefectului de Cluj de către UDMR. Potrivit lui Tișe, aceste decizii se răsfrâng asupra organizației județene a PNL Cluj.

„Deciziile greșite luate la nivel național afectează credibilitatea partidului la nivel județean. Trebuie să muncim infinit mai mult aici la Cluj, pentru a acoperi și repara deciziile greșite ale altora care se cred Dumnezei-Deținătorii adevărului absolut. Eu nu mai vreau să muncesc politic ca să acopăr și să repar după alții din conducerea centrală a partidului. Pur și simplu cred că ajunge! Ca mine sunt mulți alții. Mult mai mulți decât cred unii.”, a declarat Alin Tișe, citează Ziua de Cluj.

Revolta lui Tișe vine după ce liberalii clujeni au pierdut dreptul de a numi prefectul județului Cluj, decizia aparținând liderilor coaliţiei de guvernare. Noul prefect de Cluj va fi Tasnádi Szilárd, din partea UDMR.

Vezi și: UDMR, prefect la Cluj. Emil Boc, reacție dură: O să întrebăm ”mai sus”. ”Cum este posibil?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel