Se schimbă masiv taberele în Iași: Primari și alți aleși locali au trecut de la PNL la PSD
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Alţi trei primari şi 22 de consilieri locali ai Partidului Național Liberal (PNL) au trecut la Partidul Social Democrat (PSD).

Preşedintele filialei PSD Iaşi, Bogdan Cojocaru, a anunţat, miercuri, că alţi trei primari şi 22 de consilieri locali PNL din judeţ vor candida la alegerile locale pe listele social democraţilor.

Liderul PSD Iaşi spune, prin intermediul unui comunicat de presă, că social-democraţii îşi propun formarea unui parteneriat cu toţi cei care doresc la Consiliul Judeţean o administraţie modernă, orientată spre rezultate şi fapte concrete.

Cei trei edili, alături de echipele lor de consilieri locali, sunt aleşi în localităţile Balş, Valea Seacă şi Brăeşti.

"Sunt oameni cu viziune"

"Îi primim cu drag în familia noastră pentru că sunt toţi oameni de ispravă, care reprezintă cu cinste şi determinare comunităţile din care fac parte. Sunt oameni cu viziune, care au realizări şi proiecte implementate şi care văd în parteneriatul cu PSD o şansă în plus de continuare, în mod stabil şi coerent, a procesului de modernizare în comunităţile din judeţ. Politicile de înavuţire pentru familie şi camarila de partid se pare că nu mai au trecere în rândurile ieşenilor.

În plus, multiplele dosare penale în care este anchetat Costel Alexe au determinat o nouă serie de edili să se apropie de echipa social-democrată. Îi aşteptăm lângă noi pe toţi cei care cred că se poate face administraţie şi politică fără dosare penale, fără şmecherie şi fără promisiuni deşarte. Îmi doresc să vorbim cât mai curând la Iaşi despre o clasă politică în care pe primul loc să fie aşteptările ieşenilor şi munca în beneficiul comunităţii", a declarat, prin intermediul comunicatului de presă, preşedintele PSD Iaşi, scrie Agerpres.

Până acum, la PSD Iaşi au mai migrat primarii comunelor Gropniţa, Dobrovăţ, Gorban, Mirceşti şi viceprimarul comunei Lespezi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel