Șapte partide s-au unit și vor forma Blocul Suveranist Român. Laufer: Aprinde flacăra speranței pentru toți patriotii și românii care își iubesc țara
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook Ilan Laufer
Foto: Facebook Ilan Laufer
Șapte partide s-au unit și vor forma Blocul Suveranist Român, anunță Ilan Laufer, după ce a plecat din alianța AUR.

La două săptămâni după ce s-a separat de George Simion și de "Alianța AUR", Ilan Laufer anunță lansarea unui așa-numit "Bloc Suveranist Român".

"Prin unirea partidelor suveraniste și patriotice din România într-un singur partid, astăzi ia naștere Blocul Suveranist Român, care aprinde flacăra speranței pentru toți patriotii și românii care își iubesc țara și care s-au săturat să stea în genunchi în fața celor care ne vând bucată cu bucată țara și ne amanetează zilnic viitorul copiilor noștri.

Blocul Suveranist Român va elimina de la conducerea țării actuala clasă politică ce a dus la dezbinarea României așa cum nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria noastră. Vom elimina liderii politici controlați de interesele unui sistem corupt și putred care a distrus sistematic România în ultimii 33 de ani, sistem care a vândut țara bucată cu bucată la ordinul șefilor lor nevăzuți, care a dus la sărăcirea populației producând cel mai mare exod al românilor din istorie. Deciziile aberante ale acestor lideri vânduți forțelor oculte au adus populația în pragul disperării.

Nivelul de trai s-a prăbușit, sistemul de pensii este în colaps, românii nu au bani pentru alimentele de bază și medicamente, nu mai fac față la prețul întreținerii casei, la încălzire, la combustibil, nu își mai pot plăti ratele la bancă. Firmele românești, agricultorii și fermierii sunt aruncați în pragul falimentului, pentru ca un grup restrâns să aibă acces la funcții înalte, avioane private, șoferi și secretare.

Suntem în mod natural loiali proiectului european și proiectului euroatlantic, bineînțeles din postura de parteneri egali și nu reprezentați de slugi care doar execută ordinele fără a obține nimic pentru România și pentru români. Refuzăm să mai fim tratați ca niște cetățeni de mâna a doua care stau, prin reprezentanții săi, în genunchi la marginea spațiului Schengen, încercările continue de a fi umiliți și batjocoriți de birocrații de la Bruxelles, care vor să ne impună doctrina neomarxistă globalistă, și acționează prin orice fel de mijloace să distrugă suveranitatea României, familia tradițională, credința și tradițiile care ne definesc ca și națiune.

Astăzi, Blocul Suveranist Român cheamă toți patrioții și suveraniștii care își iubesc țara la lupta împotriva trădătorilor și vânzătorilor de țară.

Lista partidelor care s-au unit în Blocul Suveranist Român

Partidele care s-au unit în Blocul Suveranist Român - BSR sunt:

Coaliția pentru Națiune

Partidul Neamul Românesc

Partidul Dreapta Republicană

Partidul Reformator

Partidul Uniunea Populară Social Creștină

Alianța Național Țărănistă

Forța Identității Naționale", transmite Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel