"Ce să vezi? Nu mă interesează". Răzvan Simion, schimbări făcute cu greu în viața lui: "Mă stoarce chestia asta, mă consumă"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Razvan-Simion Neatza
Sursa foto: Facebook Razvan-Simion Neatza
Răzvan Simion, matinalul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a vorbit despre schimbările pe care cu greu le-a făcut în viața lui.

"Să spun "nu" nici acum nu pot pe de-a întregul. Mi-a fost foarte greu să iert și să spun "nu". Timpul meu, viața mea. Nu mai gândesc la ce am sau nu de câștigat. Pur și simplu mă stoarce chestia asta, mă consumă - "Ăla ce vrea de la mine? Vrea lucrul pe care mi l-a cerut sau vrea să mă stoarcă de ce am eu mai bun, de tot juice-ul meu, pe care cu greu mi l-am acumulat?"

E foarte greu să înveți să spui "nu". Acum, fără să fii un om puțin educat și fără filtre și să zici toate lucrurile pe modelul "Ascultă-mă pe mine ce-ți spun! La mine, ce-i în gușă-i și-n căpușă. Eu ți-o zic pe aia dreaptă"... Ce să vezi? Nu mă interesează", a spus Răzvan Simion, în podcastul "Gând la Gând cu Teo".

"Lumea nu vrea nimic de la tine de-adevăratelea"

"La 20 de ani, te interesează ce vorbește lumea despre tine. La 40, nu te prea mai interesează ce vorbește lumea despre tine. La 60, îți dai seama că nimeni n-a vorbit de tine vreodată. Bă, dar n-au avut treaba ta. Bă, eu ți-o zic pe aia dreaptă. Băi, dar te-am întrebat? Negri ți-s ochii. Lasă-mă!

Mama mea are o vorbă: Mai răruț, că-i mai drăguț. Fiecare cu ale lui. Câteodată ziceam: Măi, dar unde sunt mesele alea mari, cu mulți prieteni?. Măi, o să vezi că, pe măsură ce îmbătrânești, e mai bine așa. Și, într-adevăr, e mai bine așa. Lumea nu vrea nimic de la tine de-adevăratelea", a mai spus matinalul.

"Ce obositor este să te integrezi... La asta am renunţat prima dată. Dacă din 60 de oameni, la o masă, unul singur nu mă plăcea, mă puneam pe el şi făceam ca maimuța mare şi netalentată, până îl făceam pe ăla.... Nu obţineam decât contrariul", a recunoscut Răzvan Simion.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel