”Nimeni nu poate face guvernare fără ei”. Ce procent a luat ”prietenul” AUR în Portugalia. George Simion: Ar fi bine să fim pregătiți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Inquam Photos/ George Călin
Inquam Photos/ George Călin
Află ce declarații a făcut președintele partidului AUR, George Simion, despre valul suveranist care este în contradictoriu cu proiectul Statele Unite ale Europei.

„O națiune care se respectă întotdeauna e pregătită pentru toate scenariile și ar fi bine să fim pregătiți pentru că din ceea ce se vede în acest moment în Statele Unite, republicanii vor câștiga președinția anul acesta în noiembrie. Ori dacă nu vedem valul care se întâmplă, și nu se întâmplă așa accidental în toată Europa, valul suveranist, valul patriotic, acest val vine ca urmare a câștigării alegerilor în 2016 de către Donald Trump în Statele Unite, ca o contrareacție la fel de fel de decizii aberante luate de Comisia Europeană.

Proiectul Statele Unite ale Europei

Vine ca o contrareacție la dorința asta de, nici măcar de federalizare, de creare a unui singur super-stat european, proiectul Statele Unite ale Europei. Proiectul acesta suprafederalist, i-aș putea spune, și inimaginabil poate acum 10-15 ani, a ajuns să deranjeze în foarte multe state.

Săptămâna trecută, duminică, prietenii noștri de la Chega, care se traduce prin ”ajunge”, din Portugalia, un partid condus de Andre Ventura, au luat 18% din voturile portughezilor și nimeni nu poate face guvernare fără ei. Sigur că noi suntem reprezentanții acestui val european în România”, a declarat președintele partidului AUR, George Simion, în cadrul emisiunii ”Ce se întâmplă?”.

Urmărește emisiunea completă aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel