Congresul PPE. Alina Gorghiu, ministrul Justiției: La București s-a decis viitorul Europei!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Alina Ghorghiu s-a declarat total de acord cu ceea ce a spus, astăzi,  Ursula von der Leyen, la Congresul Partidului Popular European (PPE) de la București.

"La București s-a decis viitorul Europei! În prezența președintelui Klaus Iohannis, la Congresul PPE găzduit de PNL! Ursula von der Leyen a fost votată candidata PPE pentru șefia Comisiei Europene! Mă bucur nespus, deoarece, mai mult ca niciodată, este momentul pentru femei puternice în funcții de conducere la nivel european, la nivel național.

Sunt ministră a justiției și rezonez 100% cu ce a declarat azi Ursula von der Leyen: ”Noi, europenii, decidem cine vine în Europa şi în ce condiţii, şi nu reţelele de crimă organizată şi traficanţii”.

Și nu a fost singurul lucru important bătut în cuie, de interes major: mai multă siguranță pentru cetățenii europeni. Care nu se poate realiza fără ca Europa să crească semnificativ capacitatea industrială de apărare. Un obiectiv pe care Partidul Naţional Liberal și marea familie politică din care face parte, PPE, continuă să îl trateze cu cea mai mare responsabilitate. La alegerile europarlamentare din acest an, securitatea Europei este pe buletinul de vot!", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Peste 2.000 de delegaţi din peste 40 de ţări, printre care s-au numărat preşedintele Comisiei Europene, preşedintele Parlamentului European, şefi de state şi de guverne, preşedinţii de partide şi comisarii europeni care fac parte din familia politică a Popularilor Europeni, s-au aflat, miercuri și joi - 6 și 7 martie, în congres la Bucureşti.

Congresul PPE s-a desfăşurat la Romexpo, reuniunea fiind găzduită de Partidul Naţional Liberal în parteneriat cu Partidul Popular European.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel