Cele 6 zodii care atrag ghinionul. Mihai Voropchievici: Am văzut, a plecat la o petrecere cu soția și a venit singur
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook Mihai Voropchievici
Foto: Facebook Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici, numerolog, a spus care sunt zodiile cu ghinion.

"Sunt zodii care cum fac, ce fac, atrag ghinionul. Prima zodie este Berbecul. Magnet impulsiv pentru ghinion. Ăsta atrage ghinionul. Ei sunt recunoscuți pentru impulsivitatea lor, dar în timp, această caracteristică poate să ducă și la aventuri interesante. Poate să și atragă unele situații nefericite. Imaginați-vă un prieten Berbec care decide pe loc să plece într-o excursie cu mașina fără să verifice prognoza meteo, să verifice starea tehnică a mașinii, să vadă ce rezerve are și fără să pună ceva în sacoșa aia... În momentul în care face pe primul impuls și a șters-o de acasă fără ca măcar să verifice prognoza meteo, la câteva ore distanță rămâne blocat prin locuri străine. Cine știe ce viitură, ce apă a ieșit din mal, au căzut bolovani, iar toate astea se datorează impulsivității lor care adesea le cauzează necazuri și îi lasă să se întrebe de ce ghinionul se lipește de ei. Dacă tu îl atragi prin lipsa ta de precauție, de previziune, ce vrei să vină? Nu va veni ceva mai bun.

Taurul în schimb este un încăpățânat pentru că el este caracterizat prin natura sa să fie o persoană încăpățânată, iar acest fapt poate determina atragerea ghinionului. Să luăm spre exemplu un Taur care refuză să ceară indicații când se rătăcește într-un oraș necunoscut. Gândiți-vă cât timp poate să piardă, cât stres, se învârte cu mașina sau pe jos, câți kilometri face, când i-ar fi foarte la îndemână să lase încăpățânarea la o parte, să oprească pe cineva și să ceară ajutor. Ei, ghinionul lui este că încăpățânarea îl face să piardă mult timp și totodată îl deturnează de la scopul plecării lui.

"Niște împrăștiați de mare clasă"

Să-i vedem și pe Gemeni. Ăștia sunt niște împrăștiați de mare clasă și din cauza împrăștierii lor de zi cu zi, atrag ghinionul. Sunt și persoane duale care uneori din cei doi care sunt în unul singur, unul zice una, altul altceva. Unul zice la dreapta, altul la stânga. (...) Hai să ne gândim la un nativ Gemeni care e contopit de confuzii. Automat îl vor conduce la niște situații nefericite. Ori își uită telefonul în taxi, ori lasă o sacoșă... Am văzut Gemeni care a plecat la o petrecere cu soția și a venit singur că el a uitat să își ia și soția acasă. (...) 

Ia să vezi magnetul pentru dramă și ghinion pe care îl are Leul. Leii adoră lumina reflectoarelor și uneori pot fi un magnet pentru dramă. Atracția lor către dramă poate duce la un haos nedorit. Să ne imaginăm un Leu care se laudă cu abilitățile sale culinare, iar în momentul în care prepară masa reușește doar să facă scrum un fel de mâncare, din viteză, din grabă, din orice. Momentul de dramă ar putea să le aducă unora dintre ei rușine, făcându-i să se întrebe de ce continuă să atragă ghinionul. Din cauza vitezei, eu așa aș spune. (...)

Mihai Voropchievici: Scorpionul, conductorul intens al ghinionului

Ne mutăm la Scorpion. Zice că e conductorul intens al ghinionului. Scorpionii sunt cunoscuți pentru personalitățile lor intense. În timp, această intensitate poate fi intrigantă, dar poate duce și la circumstanțe nefavorabile. (...)

Ultimii ar fi Peștii. Sun visători, adesea pierduți în lumea lor, iar din cauza acestui fapt creativitatea lor este la cote înalte. Este admirabil, dar aceeași calitate îi poate face mai predispuși la accidente. Pentru că sunt cu capul în nori nu se gândesc sau sunt cu telefonul în mână și trec pe trecere. Norocul lor că trec pe unde trebuie, pe trecerea de pietoni, dar nici acolo nu mai suntem feriți. (...) Natura visătoare a Peștilor îi poate face magneți pentru situații nefericite", a declarat Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel