Sezonul Berbecului, ce aduce pentru fiecare zodie până pe 20 aprilie. Când e cea mai fericită zi a anului, din punct de vedere astrologic
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sezonul Berbecului, ce aduce pentru fiecare zodie până pe 20 aprilie. Când e cea mai fericită zi a anului, din punct de vedere astrologic / Foto: Pixabay, de Dorothe
Sezonul Berbecului, ce aduce pentru fiecare zodie până pe 20 aprilie. Când e cea mai fericită zi a anului, din punct de vedere astrologic / Foto: Pixabay, de Dorothe
Astrologul Daniela Simulescu a explicat ce aduce Sezonul Berbecului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 20 aprilie.

Sezonul Berbecului vine cu darurile sale specifice pentru fiecare zodie şi ascendent, în funcţie de casa pe care o luminează intrarea Soarelui în acest semn de foc pasional. Ce ne aduce perioada 20 martie - 20 aprilie? 

Este vorba de intrarea Soarelui în Berbec, care se produce pe 20 martie - ne aducem aminte că atunci este şi echinocţiul de primăvară - şi stă acolo până pe 20 aprilie. Adică începe zodia Berbec. Toţi copiii care se nasc în această perioadă sunt Berbeci.

Cea mai fericită zi a anului, din punct de vedere astrologic

 

De data aceasta, acest sezon nu este unul simplu. Soarele se va întâlni cu Jupiter pe 12 aprilie, considerată cea mai fericită zi a anului, din punct de vedere astrologic. Pentru fiecare dintre noi, intrarea Soarelui în Berbec va activa un domeniu din viaţă.

Imaginaţi-vă că aveţi o casă cu 12 camere şi fiecare cameră reprezintă un domeniu din viaţa voastră. Când Soarele intră într-un semn, se activează casa respectivă, de data aceasta casa Berbecului.

Ca să dau un exemplu: Berbecul este primul semn, Taurul este al doilea. Pentru Taur, Berbecul reprezintă casa a 12-a. Pentru Săgetător, avem aşa: Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti şi Berbec. Deci avem a cincea casă care va fi activată de intrarea Soarelui în Berbec.

Intrarea Soarelui în Berbec presupune prospeţime, noutate, energie, forţă, impuls, viaţă pentru că, după ce a fost Soarele în Peşti şi am hibernat, intrarea Soarelui în Berbec activează, scoate la lumină. Soarele în Berbec aprinde lumina în camera respectivă.

Berbec/Ascendent în Berbec

În primul rând, la mulți ani! Timp de o lună, te vom sărbători! Soarele se simte foarte bine în semnul tău! Prin tine, ne aduce primăvara. Vei primi o porție sănătoasă de energie, forță, vitalitate, chef de viață, curaj, dar și furie. Și nu uita un lucru! Soarele se apropie de Jupiter! Deci profită de acest lucru. Ne vom mai întâlni cu acest aspect peste vreo 12 ani! Este cazul să schimbi garderoba, frizura și obiceiurile. Ai nevoie să atragi atenția asupra ta!

Taur/Ascendent în Taur

 

Soarele intră în casa a 12-a. Astrele îți recomandă să îți planifici timp pentru tine. Pentru introspecție, meditație sau rugăciune. Ai nevoie de pace, de acceptarea trecutului și de ce să nu recunoaștem, de încărcarea bateriilor. Bogăția interioară nu poate fi comparată cu nimic. De asemenea, este cazul să te preocupi de sănătatea ta sau a celor apropiați. Nivelul de energie va fi mic, așa că nu trage de tine. Prioritizează odihna și somnul!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

 

Soarele se mută în casa a unsprezecea. Timp de o lună îți vei face numeroase planuri. Dar hei, de ce nu ai face-o! Jupiter este și el acolo și adoră îndrăzneala, încrederea și un pic de exagerare din când în când. Popularitatea ta va crește. Relațiile sociale se îmbunătățesc, te vei întâlni cu prietenii sau îți vei face alții noi. Este posibil să fii mai apreciat și la locul de muncă. 

Rac/Ascendent în Rac

 

Soarele intră în casa a zecea, a carierei. Reflectoarele vor fi asupra ta! Orice vei face, va deveni cunoscut într-o secundă. Deci puțină grijă! Că și boacănele pot aduce celebritate. În altă ordine de idei, este foarte important să te pui bine cu șefii, să ieși în față, să faci ceva pentru poziția ta în societate. Te vei demonstra a fi mai autoritar. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel