A doua Lună Plină în Capricorn din 2024. Află care sunt zodiile cele mai afectate!
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vine cu mai multe detalii despre Luna Plină din data de 21 iulie. 

De obicei, o dată pe an avem Lună Plină în semnul Capricornului. Dar, în 2024, astrele s-au gândit să ne ofere câteva surprize. După prima Luna Plină din acest semn, de pe 22 iunie, iată că mai urmează una pe 21 iulie. 

Aceasta, de la finalul lui iulie, este una mai semnificativă. De ce? Pentru că va avea loc în apropierea lui Pluto, care se va întoarce în curând, pentru scurt timp, în Capricorn. Și ne va face o recapitulare a tranzitului său, care durează din 2008 încoace. Și care a adus multe transformări, mai ales celor cu marcaj cardinal în astrograma natală: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Laitmotivul acestei Luni Pline poate fi privit ca un ultimatum pe care fiecare dintre noi îl va resimți într-un anumit domeniu. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină se petrece în casa a zecea. Din punct de vedere profesional, din 2008 și până în prezent ai trecut prin foarte multe schimbări, manevre, reluări, reveniri. Va trebui să dai timpul înapoi și să te gândești de unde ai fost dat afară, unde ai schimbat domeniul brusc, în ce locuri ai stat mai mult sau mai puțin și cum a evoluat statutul tău social. Dacă până acum nu ai luat decizii profesionale, această Lună Plină îți poate aduce situații prin care să îți demonstrezi de ceea ce ești în stare și să îți depășești anumite limite. Poate te vei ciocni de anumiți oameni, iar așa îți vei da seama că ai jucat foarte mult rolul victimei. Totul te învață să te duci mult mai adânc în ființa ta și să îți dai seama de un tipar pe care îl ai și nu mai e cazul. De acum încolo, profesional depinde foarte mult de ceea ce îți dorești tu și cum îți dorești. Dacă până în septembrie vei considera că nu-ți mai place domeniul și că vrei altceva, este momentul potrivit să începi să testezi ce se întâmplă în jurul tău până găsești un alt domeniu sau o altă carieră.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină activează casa a noua. Din 2008 și până în prezent, gândește-te puțin la ce școli ai făcut, pe unde ai călătorit. Ai vrut să pleci, nu ai vrut să pleci din țară? Ce probleme juridice ai avut? Prin câte schimbări de domiciliu ai trecut? Această Lună Plină vine să sigileze. Să zică: Te-ai hotărât? Pleci? Te-ntorci? Rămâi la facultatea asta? Te mai superi puțin pe tine că ai 50 de ani și te gândești că nu poți să începi o facultate? Poate că e cazul să o începi și să nu mai stai să te gândești la ce zic alții și cum zic alții. Poate că îți găsești puterea interioară să mergi mai departe și să faci ceea ce îți place. Sau ceea ce ai fi vrut să faci în locul primei facultăți. S-ar putea să iei decizia: Gata, plec din țară. Gata, renunț la facultatea asta. Gata, mă-ntorc în țară. Luna Plină aduce și un ultimatum în relația pe care o ai cu divinitatea, cu credința, cu principiile și cu valorile, dar și cu ideea de dreptate.

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel