Soarele intră în Leu. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie din 22 iulie?
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Previziuni astrale. Ne pregătim de Sezonul Leului! Iată cum ne va influența acesta pe fiecare dintre noi!

Pe 22 iulie, Soarele va intra în Leu, unde va sta pentru aproximativ o lună. Soarele este cea mai mare stea din sistemul solar din care facem parte, este astrul care ne oferă viață și vitalitate, dar și scheletul astrologic. Adică zodia. 

Semnul în care se simte cel mai bine, unde spunem că se află în domiciliu, este chiar Leul. Cu alte cuvinte, până pe 23 august avem fiecare șansa de a străluci într-un domeniu, de a cere și de a oferi respect, de a trăi cu intensitate și de a ne prețui mai mult. Arhetipul Leului vorbește despre stima de sine. 

În 2024, Soarele din Leu va beneficia de prezențele lui Venus și Mercur. Dar și de un aspect norocos cu Jupiter, Marele Benefic. 

Zodiile cele mai avantajate sunt: Berbec, Gemeni, Leu, Săgetător. 

Și să nu uităm ceva! Sezonul Leului este cel mai bun pentru distracție, evenimente, concediu, vacanță și o dragoste de-o vară!

Berbec/Ascendent în Berbec

Urmează o perioadă plină de evenimente și distracție pentru tine! Romantismul va fi în floare. Relațiile cu copiii se vor îmbunătăți. Astrele chiar îți recomandă să ai în vedere mai multe activități cu ei. Vei deborda de creativitate! Cupidon le promite celor singuri momente de neuitat, mai ales dacă își doresc o dragoste de-o vară!

Taur/Ascendent în Taur

Te vei concentra pe ce contează cu adevărat: relația cu familia sau cu părinții. În plus, vei acorda mai mult timp și atenție gospodăriei sau locului în care te vei caza atunci când vei merge în concediu. Oricum, vei dori tot timpul să fii în preajma celor dragi pe care îi vei proteja cu orice preț. Îți vei face o evaluare a stării emoționale. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pentru următoarele săptămâni vei interacționa foarte des cu oamenii apropiați. Frați, surori, vecini, verișori, prietenii cei mai apropiați. De data aceasta, vei învăța să îi și asculți, nu doar să îi auzi. Programul tău va fi plin de activități, care mai de care mai diverse. Comunicarea se va îmbunătăți, adică vei avea mai mult curaj în a spune ce vrei. Unii dintre voi vor începe să studieze ceva sau se vor plimba mai des ca în alte perioade. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel