Horoscop, duminică, 21 iulie 2024
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Duminică vom avea a doua Lună Plină în Capricorn din 2024. 

În mod normal, în fiecare an avem câte o Lună Plină în Capricorn. Doar că, de data aceasta, astrele ne vor surprinde în 2024! Pe 21 iulie vom avea a doua Lună Plină în Capricorn. Foarte aproape de Pluto și în careu de semn cu Chiron. Prima a fost pe 22 iunie. Putem spune că acest eveniment este precum un ultimatum, un moment de încheiere, un apogeu, o linie de sosire. Finalizarea unui proces important.

Berbec

Îți va fi greu să accepți ordine de la cineva. Relația cu autoritatea va fi mai complicată. Vrei să îți trăiești viața după bunul plac. 

Taur

Una spui, alta înțelege familia. Și astfel, ți se dau planurile peste cap. Te vei lovi deseori de instabilitate. 

Gemeni

Există multiple riscuri pe plan financiar. Așa că ai mai mare grijă la activitățile și la oamenii pe care îi vei frecventa astăzi. 

Rac

Luna Plină de astăzi te vizează. Poate că ar fi cazul să îți schimbi atitudinea față de partener. Nu aștepta să se schimbe el!

Leu

Indiferent că ești liber, la muncă sau în vacanță, nu te vei putea bucura de această zi. Apar multe treburi de care trebuie să te ocupi. 

Fecioară

Trecutul nu îți dă pace, dar tu nu trebuie să îi dai prea multă importanță. Poate înveți să îți dai timp în momentele stresante. 

Balanță

Îți dai seama că rudele nu pot fi schimbate. Așa că tot ce poți face tu este să îți revizuiești atitudinea și să fii mai pragmatic. 

Scorpion

Discursul tău poate fi mai autoritar. Astrele te invită să ai grijă suplimentară la orice călătorie pe care o vei face. 

Săgetător

Deși aveai un buget pregătit pentru acest weekend, s-ar putea să nu îl mai poți respecta. Apar cheltuieli importante. 

Capricorn

Luna Plină va fi în semnul tău și în apropierea lui Pluto. Îți vei da seama că unele situații nu le poți controla. Tot ce poți face este să îți schimbi atitudinea. 

Vărsător

Oamenii dragi trec prin momente grele și vei fi alături de ei. Dar nu este cazul să uiți de propriile dorințe. 

Pești

Alergi după mulți iepuri și nu prinzi niciunul. Astrele îți recomandă să te ocupi doar de cele mai importante activități. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel