Horoscop, miercuri, 17 iulie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Soarele se apropie de un sextil cu Uranus. 

Soarele din Rac se apropie de un sextil cu Uranus din Taur. Este modalitatea astrelor de a ne spune că este cazul să mai facem schimbări. Nu unele radicale, ci unele care nu ne stresează. În plus, Luna a intrat în Săgetător. 

Berbec

Vrei să faci multe, însă îți dai seama că deocamdată te poți ocupa doar de unele activități. Lasă timpul să își facă treaba. 

Taur

Marte se pregătește să iasă din semnul tău. Asta înseamnă că ai curaj și spirit de competiție. Deci nu este cazul să pierzi timpul degeaba!

Gemeni

Te vei gândi foarte mult la nevoile partenerului. Astrele îți recomandă să găsești un echilibru între ceea ce vrei tu și ce îți cere el. 

Rac

Fii mai încrezător în viitorul apropiat! Stai departe de stresul suplimentar, de gândurile pesimiste sau de oamenii care doar se plâng. 

Leu

Cu Mercur și Venus în semnul tău beneficiezi de talent oratoric și de carismă. Le poți folosi atât pe plan profesional, cât și personal. 

Fecioară

Pui prea mult preț pe ce spun alții. Ascultă-i respectuos însă nimeni nu știe mai bine ca tine cum trebuie să îți trăiești viața. 

Balanță

Dacă la serviciu sunt unele probleme, încearcă să faci mici schimbări. Să vezi totul din altă perspectivă sau să asculți și sfaturile colegilor. 

Scorpion

Unele gesturi ale partenerului îți complică viața. Nu este cazul să îi repari greșelile, ci mai degrabă să îl lași să se descurce singur. 

Săgetător

Pot apărea unele conflicte cu colegii, în mare parte din cauza încăpățânării, a ta sau a lor. Încearcă să nu glorifici stresul. 

Capricorn

Relația de cuplu se va degrada dacă nu stai de vorbă cu partenerul și dacă nu găsiți activități care să vă apropie din nou. 

Vărsător

Din când în când, mai avem și câte un eșec pe plan profesional. Important este să nu îți pierzi motivația și să mergi mai departe. 

Pești

Este foarte important ceea ce spui. Astrele îți recomandă să îți calculezi fiecare vorbă. Încearcă să stai departe de contraziceri. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel