Horoscop, marți, 16 iulie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Scorpionului. 

Conjuncția Marte-Uranus își pierde treptat puterea. Să nu uităm că Marte se apropie și de ieșirea din Taur. În plus, Luna tranzitează astăzi semnul Scorpionului. Deci vom avea capacitatea de a ne controla și gestiona mai bine emoțiile și comportamentul. 

Berbec

Cum Marte, guvernatorul tău se apropie de o schimbare, și tu vei simți nevoia de a face diferit lucrurile într-un domeniu. 

Taur

S-ar putea să fii cuprins de un val de furie pe neașteptate. Și va fi tare greu să îți dai seama care este cauza adevărată. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să stai departe de oameni și discuții care îți pot face rău. Discreția te va ajuta enorm. 

Rac

Vei fi mai atent la ceea ce îți va transmite intuiția. Astrele îți recomandă, totuși, să eviți cheltuielile pe lucruri inutile. 

Leu

Deși la suprafață, pare că ai control și că nu ai nicio supărare, de fapt, tu, te confrunți cu un val de neîncredere în tine fantastic. 

Fecioară

Astrele te invită să tratezi totul într-un mod mai superficial. Adică nu este cazul să te iei prea în serios că nu te va ajuta deloc. 

Balanță

Zona financiară te preocupă mult. Ai de acoperit unele cheltuieli. Partenerul și familia nu te mai pot sprijini de data aceasta. 

Scorpion

Cu Luna în semnul tău, vei experimenta tot felul de stări. Și există riscul să te contaminezi mai des cu problemele celorlalți. 

Săgetător

Dacă simți că nu mai poți, nu este cazul să tragi de tine. Trebuie să îți accepți limitele și să înveți să te adaptezi. 

Capricorn

Vei încerca să ajuți unele persoane, însă în mod forțat. Nu mai bine îți folosești energia și resursele pentru propriul interes?

Vărsător

Îți faci tot felul de gânduri și devii foarte suspicios. Astrele îți recomandă să nu iei decizii până nu te consulți și cu altcineva. 

Pești

Munca te ajută să uiți de unele probleme. Vei face tot posibilul să eviți discuțiile inconfortabile cu oamenii apropiați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel