Horoscop, vineri, 19 iulie 2024
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
FOTO: DC News
FOTO: DC News
Horoscop. Soarele se aprope de un trigon cu Neptun. 

Ne apropiem de un trigon între Soarele din Rac și Neptun din Pești. Un aspect care îmbină în mod armonios imaginația și inspirația. Și parcă nu vom fi atât de exigenți cu propria persoană. 

Berbec

O parte din tine va fi destul de încăpățânată, iar cealaltă va fi prea flexibilă și superficială. Trebuie să găsești metoda să le împaci. 

Taur

Marte va ieși din semnul tău. Așa că, dacă vei fi foarte nerăbdător astăzi, să nu te sperii! Comunică ceea ce simți și totul se va rezolva. 

Gemeni

Poți avea numeroase idei despre cum să cheltuiești, dar și despre cum să obții noi venituri. Nu te lăsa deloc influențat pe plan financiar!

Rac

Trigonul Soare-Neptun te va ajuta să rămâi cu speranța indiferent de ce se întâmplă în viața ta. Și trebuie să ai credință!

Leu

Discuțiile cu șefii vor fi destul de dinamice. Tot ce trebuie să faci tu este să fii cât mai diplomat. Nu promite mai mult decât poți face. 

Fecioară

Nimeni nu va lupta pentru dreptate și corectitudine așa cum o vei face tu astăzi! Stai, totuși, departe de problemele altora. 

Balanță

Trebuie să mai renunți la control. Mai ales la locul de muncă. Doar astfel vei putea fi mai atent la comportamentul colegilor. 

Scorpion

Marte, guvernatorul tău, iese din casa a șaptea. Dar, așa ca pentru ultima zi, îți va aduce destule tensiuni în relația de cuplu. 

Săgetător

Relația cu colegii este în continuare tensionată. De aceea, cel mai bine ar fi să ai mai mare grijă la discurs și la ce ton vei aborda. 

Capricorn

Te înțelegi cu partenerul din priviri. Astrele îți recomandă să încerci să vezi jumătatea plină a paharului din orice situație. 

Vărsător

Găsești puterea să faci față provocărilor neașteptate din sânul familiei. Nu intra în competiție cu colegii, nu te va ajuta deloc. 

Pești

Ai nevoie să vezi și partea frumoasă a vieții. Așa că fă tot posibilul să te ocupi și de activitățile care îți fac plăcere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel