Horoscop, sâmbătă, 20 iulie 2024
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Marte intră în Gemeni. 

Marte intră pe 20 iulie în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 4 septembrie. Cuvântul va fi arma cea mai de preț în timpul acestui tranzit. Ideile și informațiile pe care le vom primi sau le vom împărtăși pot aduce pacea sau pot isca un nou conflict. Online sau offline. Marte în Gemeni ne va provoca să urmărim mai multe direcții și să luptăm pe mai multe fronturi în același timp.

Berbec

Marte, guvernatorul tău, schimbă semnul. Deci va fi o zi importantă. Dorul de ducă se va amplifica și vei fi mai vorbăreț. 

Taur

Marte intră în casa a doua, a banilor. Deci s-ar putea să te trezești cu cheltuieli suplimentare, dar și cu idei despre monetizare. 

Gemeni

Intrarea lui Marte în semnul tău vine cu ambiție, curaj și tendința de a te plictisi cât mai repede. Mintea îți va fi cel mai mare aliat!

Rac

Cei dragi vor trece prin unele probleme. Nu este cazul să te îngrijorezi mai mult decât este cazul, ci doar să lași timpul să treacă. 

Leu

Te vei baza pe prieteni mai mult ca oricând. Ce-i drept, compania lor îți face nesperat de bine. Vei fi mai încrezător în viitorul apropiat. 

Fecioară

Marte vine cu noi provocări pe plan profesional. Și bineînțeles, cu nerăbdare și furie. Dar le vei rezolva tu pe toate. 

Balanță

Venus, guvernatoarea ta, este într-un aspect pozitiv cu Jupiter. Socializezi ușor, te gândești la binele din oameni și participi la multe evenimente. 

Scorpion

Noua schimbare a lui Marte, guvernatorul tău, te va face să faci un pas în spate și să te protejezi mai mult de privirile curioșilor. 

Săgetător

Marte intră în casa a șaptea și va dinamiza toate relațiile, mai ales pe cele amoroase. Stai departe de scandaluri!

Capricorn

Vei avea tendința de a le face pe toate. Și pe urmă, te vei poticni. Lasă orgoliul și acceptă ajutorul apropiaților. 

Vărsător

Marte va intra în același semn cu Jupiter, deci urmează o perioadă nemaipomenită pentru activități creative și relații mai bune cu copiii. 

Pești

Relația cu rudele va fi mai tensionată. Dă-ți timp înainte de a lua decizii radicale! Și cel mai bine ar fi să eviți stresul suplimentar. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel