Victorie de etapă pentru investitorul Alin Bucur. Plaja Caelia a primit „undă verde“ de la Tribunalul Constanța
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Plaja Caelia, a lui Alin Bucur, blocată de autorități
Plaja Caelia, a lui Alin Bucur, blocată de autorități
Tribunalul Constanța a dat astăzi „undă verde“ pentru piscina de pe Plaja Caelia.

Alin Bucur a obținut astăzi o victorie de etapă, după ce Tribunalul Constanța a dat „undă verde“ pentru piscina de pe Plaja Caelia. Judecătorii au respins cererea de suspendare a autorizației de construire

Anterior, Asociația Verde Urban a solicitat Tribunalului să suspende executarea Autorizației de construire Nr. 241/19.03.2024. Judecătorii au ajuns la concluzia că cererea de suspendare a autorizației de construire a piscinei este nefondată.

Decizia nu este una definitivă și mai poate fi atacată cu recurs în termen de cinci zile de la comunicarea deciziei motivate.

CITEȘTE ȘI         -        EXCLUSIV  ”Oferta” primită de la belgieni când Alin Bucur a vrut să-și facă restaurant în Anvers. ”Îți dădea bani și totul la dispoziție. Noi avem o țară frumoasă, dar o distrugem”

Minuta hotărârii de astăzi, 26 iulie 2024, în dosarul 3830/118/2024


 
„Respinge cererea de suspendare a executării autorizaţiei de construire nr. 241 din 19.03.2024 formulată de reclamanta Asociația Verde Urban în contradictoriu cu pârâţii PRIMARUL MUNICIPIULUI Constanta şi Bc Cogen Management SRL, ca nefondată.

Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare, cererea de recurs se va depune la această instanţă sub sancţiunea nulităţii.

Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 26.07.2024“, se arată în minută.

CITEȘTE ȘI         -        EXCLUSIV  ”Mi-a spus că el a fost la DNA și că el o să mă închidă”. Până unde au ajuns lucrurile pentru plaja Caelia. Investitorul Bucur: Lucrurile se opresc la București, de aici se blochează tot

Alin Bucur, dezamăgit de blocajul autorităților

 

Într-un interviu exclusiv la DC News, Alin Bucur, investitorul de pe Plaja Caelia, a relatat cât de greu este să conlucrezi cu autoritățile din România pentru a putea dezvolta o afacere turistică și câte blocaje i-au fost puse de Inspectoratul de Stat în Construcții și Apele Române.

„Vreți să vă spun ceva? Nu merită, pentru toți banii din lume, situația asta pe care o trăim, nervii întinși la maximum, dușmanii... nu înțeleg de ce, când faci ceva frumos, ai atâția dușmani. Vreau să termin și anunț public și dau drumul o zi la liber să vină toată lumea. Nu că e proiectul meu, dar e o frumusețe. Deja vin oameni și-și fac poze acolo. Și noi vrem să distrugem ce e frumos?

Păi eu, cum l-am construit, așa îl demontez și mă duc și-l fac în altă țară. Altă țară vrea să investească omul, să ia taxe, impozite. România nu vrea taxe și impozite“, a spus Alin Bucur.

„Am plecat cu un business plan, cu un gând, cu o speranță și cu o strategie. Toate s-au năruit pe drum. Au avut grijă X, Y, Z să încurce. Dar eu le spun așa: nu m-ați încurcat pe mine, v-ați încurcat pe voi, de la A la Z. Toată lumea va suferi dacă acest proiect nu va merge. Constanța nu o va mai revigora nimeni, pentru că nu are cum. Dacă nu investești, cum să faci asta? (...) Astăzi, când vorbim, în stânga și-n dreapta mea (a plajei Caelia) sunt gunoaie care miros urât. Să stea gunoaiele la 40 de grade... adică e strigător la cer” a mai povestit investitorul Alin Bucur. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel