Horoscop 17 iulie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi mințită frumos. Pierzi contactul cu realitatea
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a prezentat cele mai importante previziuni ale zilei de 17 iulie 2024 pentru zodii.

Soarele din Rac se apropie de un sextil cu Uranus din Taur. Este modalitatea astrelor de a ne spune că este cazul să mai facem schimbări. Nu unele radicale, ci unele care nu ne stresează. În plus, Luna a intrat în Săgetător. 

BERBEC

Tu chiar ai vrea să stai pe o canapea, pe o verandă, să bei o limonadă, să te uiţi la cer, la soare. Să stai aşa cât este ziua de lungă, fără să te stresezi, să te enervezi. Parcă ai vrea să se oprească timpul în loc, dar din păcate mai şi munciţi, mai aveţi şi de învăţat. O să fie o luptă permanentă de a lăsa pe mâine ce puteţi face astăzi.

TAUR

Este un pic de paradox în ceea ce te priveşte. Pe de-o parte, vrei să faci multe lucruri, dar pe de altă parte, mintea ta spune că nu eşti pregătit, eşti foarte obosit. Gândeşte-te la concediu, la vacanţă, la odihnă! O să fie o contradicţie.

GEMENI

Şi la tine este un moment din acesta în care să îi lăsăm pe alţii să se ocupe şi tu să îţi vezi propriul interes. Chiar este o zi bună pentru asta! Să nu ceri tu proiecte în plus, să nu te dai în stambă, să nu te forţezi cu absolut nimic.

RAC

Ce pică aia e! Ce se întâmplă aia e. Ce o fi o fi, până la urm. Nu trebuie să vă supăraţi, să vă enervaţi. Să nu insistaţi asupra unor informaţii, detalii, situaţii. Nu are rost! Astăzi, trataţi totul aşa mai uşor.

LEU

La voi este chiar despre somn şi odihnă multă, dar şi despre etapele somnului. De fapt, ce vă spun vouă astrele în această zi este că orice mică pierdere se va transforma într-un câştig, la un moment dat. Aveţi un proiect la serviciu şi renunţaţi la el, astăzi. Trebuie să recunoaşteţi şi să acceptaţi când puteţi şi când nu puteţi. Dacă sunteţi sinceri cu voi înşivă, mâine veţi avea mai multă energie.

FECIOARĂ

Este una din acele zile în care oamenilor le este frică să vă spună adevărul, să vă supere şi s-ar putea să vă înfrumuseţeze anumite situaţii, iar voi să vreţi să credeţi în ele, dar să pierdeţi contactul cu realitatea. Păstraţi un echilibru între ce vor alţii să vă facă să credeţi şi ce ştiţi voi că se întâmplă cu adevărat.

Previziunile integrale pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel