Motivul crimei de la Brăila. Ipotezele luate în calcul de anchetatori
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Află în articol care ar fi motivul pentru care a fost ucisă dentista de la Brăila.

Apar noi detalii în cazul crimei de la Brăila, acolo unde o doctoriță a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, acum mai bine de o săptămână. Se pare că anchetatorii iau acum în calcul noi ipoteze, după ultimele probe adunate în acest caz, și încearcă stabilească care este motivul crimei, deocamdată un mister. Sunt luate mai multe variante în calcu, iar prima dintre ele este că doctoriţa ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat agresorului măseaua care îl durea, potrivit Antena 3 CNN.

Alte ipoteze luate în calcul

Totodată, o altă pistă pe care merg oamenii legii acum este a cea a unei posibile tentative de furt. Astfel, se presupune și că ar fi putut exista posibilitatea ca dentista să-l fi prins pe bărbat în timp ce îi jefuia cabinetul, să fi încercat să îl oprească, iar pentru asta să fi fost ucisă. În plus, nici mobilul unei agresiuni sexuale nu e exclus, relatează sursa citată anterior.

VEZI ȘI: Mărturia pacientei care a mers la cabinet imediat după uciderea dentistei de la Brăila. "M-am uitat pe geam"

Totuși, pentru mai multă lumină în acest caz, urmează noi audieri, iar principalul suspect va fi dus din nou la INML pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. Deși au trecut zece zile de la moartea violentă a medicului stomatolog din Brăila, anchetatorii mai au de aflat motivul exact pentru care a fost ucisă femeia, dar și să găsească arma crimei și telefonul mobil al doctoriței, momentan de negăsit. Între timp, principalul suspect nu recunoaște nimic. Tocmai din acest motiv probele ridicate în urma perchezițiilor efectuate ieri la casa suspectului și la imobilele în care locuiesc rudele acestuia, au fost duse la expertiză, iar acum urmează noi verificări și alte audieri în dosar.

Casa suspectului, la doar 150 de metri de cabinetul dentistei

Ieri, 26 iulie, trei descinderi au avut loc începând cu ora 6:00, la casa părinților principalului suspect de crimă, la cea a socrilor săi, dar și la locuința acestuia. Polițiștii și criminaliștii au găsit un briceag cu lama de 17 centimetri pus în bibliotecă printre niște cești de porțelan. Obiectul a fost sigilat și va fi expertizat. Deocamdată doar se presupune faptul că aceasta ar putea fi arma crimei, ipoteza trebuie acum confirmată de expertiză.

VEZI ȘI: Cum se apără presupusul criminal al dentistei de la Brăila. A încercat să explice ADN-ul de sub unghiile victimei

În casa suspectului, situată la circa 150 de metri de cabinetul medicului stomatolog, perchezițiile au durat mai bine de două ore. Ulterior, mascații au ieșit din casa lui Maricel cu o cutie în care s-ar fi aflat mai multe haine care aparțin suspectului și care ar urma să fie, de asemenea, supuse unei expertize.

Tot ieri, suspectul a fost dus la IPJ pentru o nouă rundă de audieri, iar în viitorul apropiat acesta ar urma să fie supus unei expertize psihiatrice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel