Previziunile lunii aprilie 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare zodie/ascendent
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Previziunile lunii aprilie 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare zodie, ascendent. Sursa foto: freepik.com
Previziunile lunii aprilie 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare zodie, ascendent. Sursa foto: freepik.com
Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, ne prezintă horoscopul lunii aprilie 2023 pentru fiecare Zodie/Ascendent. Iată ce urmează în a patra lună din an pentru toate semnele din zodiac!

În luna aprilie vom sărbători. Și astrele chiar ne permit să ne bucurăm liniștiți de viață și de cei dragi. Conjuncția Soare-Jupiter din Berbec va face din 12 aprilie cea mai fericită zi a anului, din punct de vedere astrologic. Optimismul, încrederea și curajul ne sunt oferite. Dar atenție că astrele ne dau, dar nu ne bagă și în traistă. Vă recomand să vedeți partea plină a paharului, să depuneți puțin efort în acest sens. Rezultatele nu vor întârzia să apară! Este nevoie să ieșim de la naftalină, să aducem prospețime și să căutăm să spargem gheața, scrie Astrosens. 

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Ești sărbătoritul acestei luni, dar și al lunii aprilie, până pe data de 20. Marte îți aduce o serie de oportunități pe care nu ai cum să le ratezi. Tu trebuie doar să pui bazele a ceva și să nu lași aprilie să treacă degeaba. Și da, să faci ordine în cheltuieli. La începutul lunii poți fi mai ezitant, dar spre finalul ei, toate astrele te sprijină. Așa că bucură-te!

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Ai ceva de muncă în aprilie. Dar trebuie să te ocupi de problemele tale interioare, pentru că nu depind multe de tine în următoarea lună. Ar fi bine să pui stop mai multor lucruri. Și să petreci mai mult timp cu tine însuți. Să vezi cum te simți fără vicii, obiceiuri sau anumiți oameni. Iartă-te mai mult, fă mișcare, dormi mai bine. Fiindcă aprilie este ca un ultimatum pentru tine. Din mai, Jupiter îți va tranzita semnul.

Citește mai multe pe Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel