Pițurcă: Nu am făcut un meci prost
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
piturca
piturca

Selecționerul Victor Pițurcă nu-și mai pune mari speranțe în calificarea României la campionatul Mondial după înfrângerea din turul barajului, în fața Greciei, cu 3-1. Pițurcă spune că nu se aștepta ca România să primească trei goluri, dar "asta este valoarea jucătorilor noștri".

"Cu siguranță că cei doi jucători sunt o mare pierdere pentru noi, cum a fost și Chiricheș în seara asta, Din păcate, noi nu avem mulți jucători de valoare, care să-i înlocuiască pe cei pierduți în seara asta. Dar vom încerca cu cei care vor juca în locul lor să facem un meci bun și, de ce nu, să și câștigăm la retur", a declarat, imediat după meci, Victor Pițurcă.

Pițurcă nu apreciază jocul fotbaliștilor români drept unul prost.

"Asta e valoarea jucătorilor noștri. Atitudinea o dă în primul rând valoarea jucătorilor. Nu pot să spun că băieții au făcut un meci prost, pentru că nu a fost așa, dar am primit trei goluri cu mare ușurință. E greu când iei trei goluri să spui că joci cât de cât bine. Golul este totul în fotbal și din păcate noi suntem echipa care a luat trei. E greu să ne mai calificăm, e clar, dar cu siguranță vom încerca", a arătat atarenorul.

"Echipa Greciei e formată din jucători foarte valoroși. Eu îi știam, sunt extrem de puternici. Dar din păcate nu aveam o forță fizică să ne batem cu ei. Duelurile fizice au fost câștigate de ei. Nici terenul, greu, nu ne-a prea ajutat. Știam că sunt o echipă dificilă. Din păcate am avut dreptate, deși nu aș fi vrut să am. E o echipă care joacă și câștigă meciuri pe bandă rulantă. În momentul ăsta, sunt dezamăgit. Cum aș putea să fiu. Toată lumea e dezamăgită, și jucătorii sunt. Dar asta e situația. Mai avem o șansă, e șansa noastră, trebuie să ne-o jucăm.

Lazăr trece printr-o perioadă de oboseală, l-aș fi vrut titular la București și oricum terenul de aici nu-l avantajează. El a făcut antrenamente normale dar e normal să-i fie frică să nu se lovească, eu sper să joace. Multe alternative nu sunt. Acum trebuie să marcăm goluri. Trebuie să fim pregătiți să nu primim goluri", a mai spus Victor Pițurcă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel