Hagi l-a dat afară pe Budescu de la Farul, după doar câteva luni. Mesajul oficial postat 
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Constantin Budescu și-a încheiat socotelile cu FC Farul Constanța, la doar opt luni de la transfer. 

Constantin Budescu, unul dintre cei mai talentați fotbaliști români, un adevărat număr 10, pleacă de la FC Farul Constanța. Fotbalistul de 35 de ani nu mai era la echipă de mai mult timp, doar că separarea oficială s-a făcut la o distanță de câteva săptămâni, după ce s-a ajuns la un acord privind rezilierea contractului.

Din păcate pentru "Budi", el nu este adeptul disciplinei pe care Gheorghe Hagi o cere la FC Farul Constanța și acesta ar fi și motivul pentru care a avut loc ruptura dintre cei doi. Cifrele lui Budescu la FC Farul au fost foarte bune pentru cele opt luni petrecute la echipă. Acesta a dat opt goluri și nouă pase decisive în cele 29 de jocuri pentru Farul și a contribuit decisiv la calificarea echipei în playoff. Din păcate, în ultima perioadă lucrurile nu au mai fost la fel de bune, nici pentru atacantul ofensiv, nici pentru echipă. 

"Farul și Constantin Budescu au întrerupt, astăzi, de comun acord, relațiile contractuale ! Mulțumim, "Budi" pentru toate reușitele în tricoul alb-albastru!" a transmis clubul constănțean pe pagina de Facebook a clubului. 

Constantin Budescu, o carieră interesantă, care putea fi de o mare anvergură

Constantin Budescu, ajuns la 35 de ani, a jucat de 17 ori în tricoul echipei naționale de fotbal a României pentru care a înscris cinci goluri. De-a lungul carierei a evoluat pentru Petrolul Ploiești, Astra Giurgiu, FCSB, DL Yifang (China), Al-Shabab (Arabia Saudută), Damac FC (Arabia Saudită) sau FC Voluntari.

S-a remarcat prin execuțiile remarcabile din lovituri libere, dar și prin driblinguri. Pe internet sunt numeroase realizări cu "Budi" cum nimerește poarta din afara stadionului sau chiar de la vestiare. De-a lungul carierei, a avut probleme cu kilogramele în plus, fiind cunoscut ca un fotbalist mai libertin, deosebit de talentat, dar mai puțin atent la disciplina sportivă. 

S-a vorbit de foarte multe ori despre talentul său neexploatat la maximum, fiind un jucător comparabil cu Lucian Sânmărtean. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel