MAI, recrutare online. Câți români s-au arătat interesați de posturile scoase la concurs
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Facebook Ministerul Afacerilor Interne, Romania
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Facebook Ministerul Afacerilor Interne, Romania
Portalul de servicii online al Ministerului Afacerilor Interne nu adus lipsă de "vizitatori".

Portalul https://hub.mai.gov.ro/ a fost accesat de peste 8 milioane de ori, fiind create peste 452.000 de conturi (identităţi electronice).

Conform unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), transmis sâmbătă către Agerpres, serviciul de recrutare online al MAI a fost accesat de peste 1,5 milioane de ori, toate anunțurile privind concursurile organizate de minister fiind postate pe hub.mai.gov.ro începând cu 16 octombrie 2023.

De asemenea, aproape 470.000 de persoane și-au obținut cazierul judiciar online de la implementarea acestui serviciu pe platforma MAI, la începutul lunii februarie 2023.

Peste 365.000 de accesări au fost înregistrate pentru cazierul rutier, iar aproximativ 1,14 milioane de cetățeni români au beneficiat de serviciul ePAȘAPOARTE, care permite programarea online pentru depunerea documentelor necesare obținerii pașaportului, a precizat MAI.

Prin intermediul hub-ului MAI, cetățenii pot obține certificatul de cazier judiciar, istoricul sancțiunilor rutiere, diverse avize pentru urbanism, amenajarea teritoriului și autorizații de construcție sau desființare. De asemenea, se pot programa online pentru eliberarea pașaportului și pot consulta anunțurile de concurs referitoare la funcțiile vacante din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel