Novak Djokovic, lovit în cap de o sticlă de apă în timp ce semna autografe
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Tenismenul Novak Djokovic a fost lovit în cap de o sticlă de apă după ce a câștigat un meci la Openul Italiei.

Starul sârb a căzut ținându-se de cap după ce o sticlă l-a lovit din tribune.

Organizatorii turneului au declarat că obiectul - despre care se crede că este o sticlă de apă din aluminiu - a căzut din geanta unui spectator în timp ce asul tenisului încerca să semneze autografe.

Jucătorul în vârstă de 36 de ani - de 24 de ori campion de Grand Slam - a rămas la pământ pentru o vreme înainte de a fi ajutat de un agent de securitate să ajungă la vestiare.

Potrivit organizatorilor turneului, el a fost consultat de medici și nu a participat la conferința de presă obișnuită de după meci.

Cu toate acestea, Djokovic a precizat într-o postare pe platforma de socializare X că este "bine" și că se odihnește la hotel "cu o pungă de gheață".

Djokovic avea puțin sânge la cap, dar nu a avut nevoie de copci

"Vă mulțumesc pentru mesajele de îngrijorare. A fost un accident și sunt bine și mă odihnesc la hotel cu o pungă de gheață. Ne vedem cu toții duminică", a postat acesta.

Într-o declarație, organizatorii au spus: "În timp ce părăsea terenul central după meciul său, Novak Djokovic a fost lovit în cap de o sticlă de apă în timp ce semna autografe. El a primit îngrijiri medicale și a părăsit deja Foro Italico pentru a se întoarce la hotelul său. Starea sa nu este un motiv de îngrijorare".

Djokovic avea puțin sânge la cap, dar nu a avut nevoie de copci, a declarat Alessandro Catapano, purtătorul de cuvânt al Federației italiene de tenis.

"Încercăm să ne dăm seama cine a fost și să înțelegem dinamica. Poliția a venit și a cerut informații, dar persoana care a făcut-o plecase deja", a spus el.

Incidentul a avut loc la scurt timp după victoria lui Djokovic cu 6-3, 6-1 în fața francezului Corentin Moutet, jucător venit din calificări, în meciul de deschidere la Openul Italiei, primul său meci după aproape o lună de pauză.

El urmează să revină pe teren duminică, pentru a juca împotriva chilianului Alejandro Tabilo în turul 32, conform Sky News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel