FCSB - CFR Cluj, rezultat final. Gigi Becali a fost prezent la meci 
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Gigi Becali a fost prezent la ultimul meci al sezonului al echipei pe care o patroneză. 

CFR Cluj le-a stricat sărbătoarea celor de la FCSB, care celebrează câștigarea titlului indiferent de rezultatul meciului. CFR Cluj a câștigat meciul de pe National Arena, disputat contra celor de la FCSB, cu scorul de 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 76 de atacantul Otele. 

CFR Cluj a obținut victoria după revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică. 

La meci au fost prezenți 55 000 de suporteri. Cei mai mulți au venit pentru a sărbători alături de FCSB câștigarea trofeului de campioni ai României. FCSB a reușit câștigarea titlului de campioană după o pauză de nouă ani.

FCSB campioană. Cum au reușit să spargă gheața după 9 ani?

Gigi Becali a ajuns și el la stadion, după mulți ani în care n-a mai călcat prin tribune la un meci al FCSB-ului. Motivul a fost desigur, câștigarea titlului de campioană. 

Mulți spun că titlul a fost posibil după schimbarea portarului, după ce Andrei Vlad i-a îngropat pur și simplu în ultimele sezoane pe fotbaliștii roș-albaștri. Instalarea lui Târnovanu a oferit mai multă siguranță în poarta celor de la FCSB, iar forma bună a lui Florinel Coman a contribuit semnificativ la cifrele bune ale echipei din acest sezon.

Cel mai probabil Florinel Coman ar urma să fie vândut unei echipe dintr-o zonă arabă. Gigi Becali încearcă să negocieze să-l poată păstra pe atacant măcar pentru preliminarii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel