Mbappe şi-a oficializat plecarea de la Paris Saint-Germain la finalul sezonului
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Fotbalistul francez Kylian Mbappe și-a confirmat oficial plecarea de la Paris Saint-Germain la finalul sezonului, după șapte ani petrecuți la acest club, fără a dezvălui încă viitoarea echipa în care va juca.

"Este ultimul meu an la Paris SG, nu voi prelungi şi-mi voi încheia aventura peste câteva săptămâni, voi juca duminică ultimul meu meci pe Parc des Princes", în campionat împotriva lui Toulouse, a anunţat pe contul său de Instagram atacantul Kylian Mbappe.

Sosit la PSG de la Monaco cu puțin timp înainte de încheierea perioadei de transfer din vară în 2017, Mbappe și-a conturat o carieră remarcabilă în capitală, unde a cucerit șase titluri de campion al Franței (în anii 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 și 2024), alături de cel obținut în 2017 cu Monaco.

El a cucerit şi trei Cupe ale Franţei cu gruparea din capitală (2018, 2020 şi 2021).

Sezonul recent al lui Mbappe la Paris a fost extrem de tumultuos

În urma transferului său la PSG, el a obținut titlul de campion mondial cu echipa națională a Franței în 2018, ajungând să fie recunoscut ca o prominentă figură internațională.

Sezonul recent al lui Mbappe la Paris a fost extrem de tumultuos, acesta fiind exclus din echipă în vara anului 2023, în urma refuzului său de a exercita o clauză din contractul său care îi permitea să continue până în 2025.

Deși nu a dezvăluit încă unde va merge, sursele din presa spaniolă susțin de câteva luni că Mbappe și Real Madrid au încheiat un acord, conform căruia fotbalistul francez se va alătura clubului din La Liga începând cu 1 iulie, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel