Horoscop weekend 1- 2 aprilie 2023, previziuni pentru toate zodiile. Discuții despre bani pentru două zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto freepik.com
foto freepik.com
Horoscop 1- 2 aprilie 2023: Iată ce au pregătit astrele pentru weekend pentru fiecare zodie. 

Pentru nativii Berbec, astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, anunță că-n weekend se vor simți, în continuare, foarte moleșiți, foarte liniștiți: ”Frânezi totul, chiar dacă vei avea impresia că cei din jur o fac. Nevoia ta este de a sta puțin. Nu-ți încărca programul în weekend, încearcă să te protejezi cât mai mult”.

În ceea ce-i privește pe cei născuți sub semnul Taurului, conjuncția Venus - Uranus încă se simte: ”S-ar putea să simți că-ți fuge pământul de sub picioare. Atenție, de fiecare dată când vei simți asta înseamnă că e ceva în tine nerezolvat”. Marte în trigon cu Saturn îi salvează oarecum pe nativii Taur, ajutându-i să nu aibă cea mai nepotrivită replică. 

Nativii Gemeni vor avea parte de o schimbare, în condițiile în care Mercur urmează să treacă din casa a 11-a în casa a 12-a. ”N-aș lăsa acest weekend fără să mă văd cu un prieten, fără să ies în oraș, fără să socializez” le spune astrologul celor aflați sub semnul Gemenilor

Racii să fie atenți în carieră, la direcții: ”Depinde de tine dacă vrei să fii spectator sau să te implici”. În weekend, dacă sunteți sub aspectul astral al Racului, veți fi foarte autoritari. 

Soarele se află într-un loc care Leilor le priește foarte mult, lângă Jupiter, în casa a noua: ”Orice s-ar întâmpla în viața ta, ar trebui să vezi partea plină a paharului, nu deveni căpcăun”. 

Mercur iese din casa a opta a Fecioarelor și se duce în casa a noua? Ce semnifică asta? ”N-ar strica să stai cu partenerul și să discutați despre bani, despre buget” spune astrologul, adăugând că ”m-aș baza foarte mult pe siguranța financiară”. 

Pentru nativii Balanță, pentru weekend astrologul atenționează că s-ar putea să-ți placă discuțiile mai degrabă despre viața intimă a altora și că preferi să trăiești viețile altora decât să trăiești viața ta: ”În loc să te preocupe de ce au făcut alte cupluri, mai bine te duci în viața ta și vezi ce mai poți rezolva acolo”. 

Guvernatorul nativilor Scorpion, Marte, este în trigon cu Saturn: ”Te miști lent, liniștit, ești destul de pragmatic”: ”Ți-aș recomanda să te bazezi doar pe muncă, este cel mai bun instrument al tău”. 

Pentru nativii Săgetător, Mercur se pregătește să iasă din casa a cincea. Ar fi benefice discuțiile cu copiii, să vorbești cu ei, să găsești o conexiune, un subiect comun. Pentru cei fără copii, se anunță un weekend plin de distracție. 

Pentru Capricorn, astrologul DCNews recomandă să fie mai filosof: ”Gândește-te la familia ta, la rădăcini, la ceea ce ai moștenit. De asemenea, gândește-te de ce ai trăit până acum luându-le ca atare și ce poți face ca să-ți îmbunătățești viața, te-ar ajuta enorm”. 

Casa a treia a Vărsătorului e burdușită cu Soarele, Mercur și Jupiter: ”Comunicarea e importantă pentru tine, dar și să înveți ceva din ceea ce vorbești. Bârfele nu te ajută în acest weekend, îți fac mult rău, nu are rost să te bagi în astfel de discuții”. 

Peștii au discuții despre bani în weekend. Sunt multe cheltuieli, dar recomandarea este să mai cereți un sfat, o ofertă, să negociați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel