Cu Marte în Rac, din 25 martie 2023, prindem rădăcini. Ce ne dăruiește
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto ilustrativ pexels
foto ilustrativ pexels
Sâmbătă, 25 martie 2023, Marte iese din semnul Gemenilor și își începe tranzitul în semnul Racului.

Marte, planeta acțiunii, se va muta, astfel, de sâmbătă într-un semn cardinal gata să pună baze, să construiască. Acum se toarnă fundații și se stabilesc rădăcini. 

Marte va intra în Rac și ne dă voie să respirăm ușurați. Această planetă își va începe tranzitul într-un semn foarte important în astrologie. Să ne amintim că cele patru semne cardinale - Berbec, Rac, Balanță, Capricorn - sunt semne de acțiune. Chiar dacă ai gândi că arhetipul Racului nu reprezintă acțiunea.

Iar acest tranzit poate fi unul bun pentru noi toți. De exemplu, Daniela Simulescu spune că Marte în Rac se simte chiar mai puternic decât Marte în Berbec. Pășind în semnul cardinal și de apă al Racului, ne vom întâlni cu mai multe situații.

În primul rând, toate ideile apărute în timpul tranzitului lui Marte în Gemeni vor putea fi construite, ancorate și scoase la suprafață. Cu Marte în Rac, avem nevoie de rădăcini. 

Acest tranzit va dura de pe 25 martie până pe 20 mai. Este timp suficient să ne înrădăcineze. Să căutăm un loc al nostru. Poate fi la propriu sau la figurat. Și să ne prindem în acel loc. 

Cu Marte în Rac, trebuie să aducem la suprafață tot ce am învățat. Dacă ai avut o idee în ultimele luni, este cazul să treci la treabă. Să îi dai voie să încolțească. 

Când te gândești la Marte în Rac, gândește-te la verbul a construi. La fundația unei case. Până pe 20 mai, avem ocazia să construim ceva. Este adevărat că acest tranzit poate veni și cu multe frustrări, pentru că, dacă Marte vrea război, Racul își dorește armonie, liniște, siguranță, cămin, confort, echilibru.

Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel