Avertisment pentru o zodie: Delimitaţi viaţa profesională de cea personală. Nu mai înţelegeţi nimic
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit despre modul în care vor trebui să fie abordate problemele personale și profesionale, în următoarea săptămână, de o anumită zodie.

Astrologul DC News Daniela Simulescu a vorbit despre problemele prin care va trece zodia Berbec în săptămâna 6-12 septembrie 2021:

„Poți profita în continuare de prezența lui Marte în Fecioară. Avem și Luna Nouă marți, pe 7 septembrie. Nu neapărat eficientizarea muncii, ci să stai puțin și să îți dai seama unde nu ești destul de harnic și unde ai putea să schimbi ceva. Să nu depășești foarte mult programul, să nu faci ore suplimentare, pentru că te gândești că dacă faci ore suplimentare vei avea mai mult succes. Nu ai mai mult succes, doar ți se pare, deoarece ești tu leneș în anumite momente și lași totul pe mai târziu. Nu mai trageți de programul vostru pentru că nu mai înțelegeți nimic în viață.

Ar fi cazul ca, în săptămâna aceasta, să învățați să delimitați mai clar, cât se poate, viața profesională de cea personală. Să vă spuneți zi de zi ce ați reușit să faceți mai repede. E o săptămână în care trebuie să faci diferența. Bineînțeles că te gândești și profesional ce ai putea face mai bine și să nu mai tragi de tine în anumite zone, să fie totul cât mai simplu.

Odată cu intrarea lui Venus în Scorpion, vei deveni mai atent la nevoile partenerului și îl vei face tu pe cel din jurul tău să fie mai atent la nevoile tale. La începutul săptămânii tu ai putea să faci ceva din punct vedere relațional, dacă este cazul. Dacă nu, fă ceva pentru tine să te simți bine“, a precizat astrologul DC News Daniela Simulescu.

Horoscop, duminică, 5 septembrie 2021

Berbec

Vei fi mult mai atent la spusele celorlalți. Nu te mai grăbești să preiei cuvântul său sa îți spui părerea. Ești mult mai liniștit.

Taur

Insiști mult ca treburile gospodărești să fie făcute așa cum trebuie și nu pe fugă. Încearcă să îți rezervi timp și pentru distracție.

Gemeni

Vei respinge orice tentativă a celorlalți de a-ți organiza această zi. Ba chiar vei fi destul de zgârcit cu timpul tău liber.

Rac

Din respect pentru persoanele dragi, vei sta și le vei asculta, însă te vor plictisi serios. Sigur vei găsi câteva scuze bune pentru a scăpa.

Leu

Seriozitatea ta nu este tipică unei zi de duminică. Apropiații tăi se vor speria de faptul că vei fi prea negativist.

Fecioară

Vei încerca să amâni orice cheltuială importantă a oamenilor dragi. Îi asiguri că vei găsi tu oferte mult mai bune pentru aceleași produse.

Balanță

Te plictisește vorbăria din jurul tău. Vei propune subiecte serioase de discuții și vei insista asupra lor.

Scorpion

Ai tot felul de gânduri, dar nu le crezi din prima cum făceai altădată. Îți oferi timp pentru a afla ce este adevărat și ce nu (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel