Ponta, reacție după ce șeful ANAF a fost demis: Bravos România!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fostul premier Victor Ponta reacționează, într-o postare pe pagina sa de socializare, după ce șeful ANAF, Gelu Ștefan Diaconu, a fost demis de către premierul Dacian Cioloș, după ce a devenit urmărit penal într-un dosar DNA cu Nicolae Păun și Mădălin Voicu.

"În 2015 investițiile străine directe au crescut cu 25% față de 2014!

În 2015 datoria externă a României a scăzut cu 3,8 miliarde euro!

În 2015 ANAF (condus de Gelu Diaconu) a colectat cu 2,5 miliarde de euro mai mult decât colecta ANAF pe vremea lui Blejnar! Rezultatul: Blejnar e bine merci pe la Monte Carlo și Diaconu cercetat penal și dat afară. Bravos România!", a scris, luni, pe Facebook, Victor Ponta, care face trimitere la raportul BNR, potrivit căruia în perioada ianuarie - decembrie 2015, contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un deficit de 1 758 milioane euro, comparativ cu 686 milioane euro în anul 2014, pe fondul majorării deficitului balanței veniturilor primare (cu 1 830 milioane euro) şi al balanţei bunurilor (cu 1 430 milioane euro), compensate parţial de majorarea excedentului veniturilor secundare (cu 1 187 milioane euro) şi al serviciilor (cu 1 001 milioane euro).

Gelu Diaconu, fostul șef al ANAF, a fost demis săptămâna trecută de premierul Dacian Cioloș.

Potrivit unui comunicat al DNA, fostul președintele al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Gelu Ștefan Diaconu, alături vicepreședintele instituției, Mihai Gogancea-Vătășoiu, sunt urmăriți penal pentru comiterea infracțiunilor de favorizarea făptuitorului și abuz in serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, în dosarul fraudă cu fonduri europene -Partida Romilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel