Kovesi sau Lasconi, candidatul USR la prezidențiale. Răspunsul lui Drulă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici, Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Cătălin Drulă, liderul USR, a vorbit despre speculațiile referitoare la eventuala candidatură a Elenei Lasconi sau a Laurei Codruța Kovesi la prezidențiale.

„Va fi candidatul la prezidențiale al USR-ului?“, a întrebat Anca Alexandrescu, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV.  

„Eu știu că își dorește un al doilea mandat de primar la Câmpulung, a spus că își dorește chiar 2 sau 3 mandate la Câmpulung. Cred că lucrurile sunt destul de diferite față de ceea ce are nevoie România în fruntea statului. Modernizarea României, pe care ne-o dorim, ține foarte mult de Palatul Cotroceni.“, a spus Drulă.

Întrebat dacă intenționează să o susțină pe Laura Codruța Kovesi pentru o candidatură la prezidențiale, Cătălin Drulă a răspuns:

„E un subiect care mă lasă perplex, pentru că nu o cunosc pe doamna Laura Codruța Kovesi, nu ne-am suprapus. Cred că nici colegii mei n-au avut discuții. Din câte știu (Kovesi) a fost întrebată pe subiectul ăsta, în privința unei cariere politice, iar ea a zis în vreo cinci limbi europene că nu vrea. E un subiect care nu e pe masă pentru noi. Vorbiți despre un scenariu care pentru mine este SF. Dacă ar vrea, putem discuta despre această dorință, dar nu cred că există. Mă puneți într-o zonă de speculație care mă duce dincolo de confort”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel