Horoscop 6-12 mai 2024: Zodia care s-a certat cu toată lumea. Daniela Simulescu: „Îți recomand mai mult pragmatism” /video
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Daniela Simulescu a venit cu horoscopul 6 - 12 mai 2024.

Săptămâna Luminată va fi una destul de liniștită din punctul de vedere al astrelor. Soarele va face un sextil cu Saturn, iar în semnul Taurului se va petrece o Lună Nouă. Deci urmează câteva zile în care vom căuta confortul, liniștea, răbdarea și pacea interioară. 

„Marte e în semnul tău. Probabil că ai fost destul de energic zilele acestea. N-ai tăcut deloc, te-ai certat cu toată lumea, te-ai implicat în toate evenimentele. Ce te invită pe tine astrele este să te mai așezi. Astrele te invită să respiri. Bucură-te de ceea ce ai aici și acum, de oamenii alături de care ești, de cum ești îmbrăcat și învață să iubești banii, astfel încât ei să nu te mai părăsească. Îți recomand mai mult pragmatism (...) După sărbători, astrele te invită să fii mai atent la modul în care îți gestionezi bugetul. Luna Nouă se va petrece în casa a doua, a banilor, și este cazul să adopți o altă strategie financiară”, a precizat Daniela Simulescu.

Vezi previziunile pentru toți nativii aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel