Gabriela Firea atacă programul de guvernare al PNL: "E total lipsit de credibilitate"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD, a declarat sâmbătă că programul de guvernare prezentat de liberali "este total lipsit de credibilitate".

"Cei din PNL au lansat astăzi un program de guvernare total lipsit de credibilitate, avându-i drept promotori pe Cătălin Predoiu și Vasile Blaga, doi dintre principalii exponenți ai fostului regim PDL, care au făcut foarte mult rău României în anii trecuți. Cei care acum se ascund în spatele 'noului PNL' ignoră total realitățile economice din România de astăzi, luându-l pe 'nu' în brațe și făcând opoziție fie cu amatorism, fie cu inconștiență", a declarat Gabriela Firea.

Aceasta a adăugat că ar fi preferat ca liberalii să susțină "ideile bune" ale actualei guvernări, precum și reducerea taxelor propusă de Guvern, scrie Agerpres.

"Ne-ar fi plăcut să vedem o susținere a reducerilor de taxe propuse deja de Guvern, dar nu e cazul. Dimpotrivă, după ce au crescut TVA în anii trecuți, ei cer demisia celor care vor să o scadă, ceea ce este dincolo de absurd și îi aruncă în ridicol", a precizat Gabriela Firea.

Citește și: PSD după ce PNL și-a lansat programul de guvernare: O fițuică

Social-democrata i-a acuzat totodată pe Cătălin Predoiu, propunerea liberală pentru postul de prim-ministru, și pe co-președintele PNL, Vasile Blaga, că "sunt printre cei care i-au îndatorat pe români cu suma record de aproape 20 de miliarde de euro contractată de la finanțatorii externi și printre cei care au semnat pentru mărirea taxelor și impozitelor".

Comisia de unificare a PNL a aprobat sâmbătă proiectul programului de guvernare al partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel