Cursă Tarom, ANULATĂ. 138 de pasageri, blocați pe aeroport de ore întregi
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
FOTO: ARHIVĂ DCNEWS
FOTO: ARHIVĂ DCNEWS

Cursa Tarom RO 416 Madrid - București, care avea la bord 138 de pasageri, a fost anulată miercuri din cauza unei probleme tehnice minore, aceasta urmând să decoleze de la Madrid joi, la ora 7,30, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al companiei, Georgeta Dinu.

"Cursa 416 trebuia să decoleze miercuri de la Madrid, la ora 12:15, și să aterizeze la București la 16:50. Am avut o problemă tehnică minoră. A trebuit să înlocuim o piesă, iar echipa de mentenanță tehnică care ne furnizează asistența la sol, la Madrid, nu a avut această piesă pe stoc.

A venit o echipă tehnică de la Iași cu această piesă, pentru a rezolva problema, iar cursa va decola mâine dimineața (joi n.r.) la ora 7:30 de la Madrid.

Această cursă avea 138 de pasageri, care sunt asistați la sol conform regulamentului european 261. Ei au fost deja cazați la hotel. Ne cerem scuze pentru ceea ce s-a întâmplat, dar siguranța este înainte de toate și nu putem să facem derogări de la siguranță", a precizat purtătorul de cuvânt al companiei TAROM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel