Lucrul de care se teme Regina Camilla. Regele Charles continuă să îl facă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursa foto: Facebook The Royal Family
Sursa foto: Facebook The Royal Family
Află în articol de ce se teme Regina Camilla.

Când Regele Charles și-a început tratamentul pentru cancer, a fost sfătuit de medici să evite angajamentele publice pentru o perioadă. Cu toate acestea, după ce au fost mulțumiți de progresul său, au revizuit acest sfat și Regelui Charles i s-a permis să revină la unele îndatoriri regale publice, deși programul său este încă gestionat de la caz la caz, scrie Mirror.

În ciuda declarațiilor de la Palatul Buckingham care arată că monarhul nu va reveni la un „program complet” în această vară, Charles a fost deja văzut la mai multe evenimente, îngrijorându-și soția. Reginei Camilla, i-ar fi teamă că el „face prea multe” - a susținut o sursă. Cu toate acestea, chiar dacă Camillei îi „e frică” că Regele Charles lucrează prea mult, nu pare că monarhul va „încetini” în curând.

„Ea a încercat să-l încurajeze să încetinească. Desigur, el vrea să continue, dar se teme că făcând prea multe l-ar putea afecta”, a spus sursa pentru Daily Beast.

Charles nu va ține cont de sfatul Camillei

Cu toate acestea, alte surse care au vorbit cu publicația au susținut că, în ciuda îngrijorării Camillei, Charles nu va ține seama de sfatul ei și este hotărât să aibă un impact cât mai mare în timpul domniei sale.

"Nu există niciun semn că el a scăpat de accelerație. În orice caz, el este și mai hotărât să facă cât de mult poate", a susținut o sursă.

„Desigur că ar trebui să încetinească, dar, așa cum vă va spune oricine care îl cunoaște, nu o va face. A petrecut 70 de ani ca primul în rândul la tron ​​și este hotărât să facă această slujbă cât poate de bine pentru perioada de timp care i-a rămas. Este o îngrijorare pentru toată lumea, deoarece nu a ascuns faptul că încă are cancer și că încă primește tratament pentru acesta, dar cred că vrea să arate realitatea - cancerul este ceva cu care trăiesc mulți oameni. Moralul este un factor uriaș atunci când ai cancer și el face tot ce poate mai bine pentru asta", a spus o altă sursă.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel