Chirieac: Singura șansă pentru România este să stea aproape de SUA și Israel
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Bogdan Chirieac
Bogdan Chirieac
Analistul politic Bogdan Chirieac este de părere că singura șansă pentru ca România să nu se dezmembreze în viitor este să se apropie foarte mult de SUA și Israel.

La nivel global, Deveselu nu e românesc, mai puțin ne apără pe noi, mai mult țările NATO din Vestul Europei. Dacă americanii ar decide să închidă mâine Deveselu, România nu are nimic de ascuns pentru că Deveselu nu este românesc, este foarte american. În acest moment, singura șansă pentru noi, pentru România, după ce s-a întâmplat la summit-ul NATO de la Bruxelles, la întâlnirea bilaterală de la Helsinki Trump-Putin și după ce s-a întâmplat cu SUA și Germania la acest summit, este să ținem foarte aproape de americani și de Israel.

Cu siguranță SUA și Israel nu au niciun fel de intenție de dezmembrare a României. Bine, nici Germania nu are această intenție, dar în istorie a existat Pactul Ribbentrop-Molotov. Înainte de Helsinki, Germania i-a cerut lui Putin să nu facă acorduri bilaterale cu Trump., a declarat analistul politic Bogdan Chirieac la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel