Cazare gratuită la o vilă de lux de pe plaja Santa Barbara, oferită turiștilor de către două vedete de la Hollywood
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cazare gratuită la o vilă de lux de pe plaja Santa Barbara, oferită turiștilor de către două vedete de la Hollywood / Foto: Pixabay
Cazare gratuită la o vilă de lux de pe plaja Santa Barbara, oferită turiștilor de către două vedete de la Hollywood / Foto: Pixabay
Două vedete de la Hollywood cazează gratuit turiști la vila lor de lux de pe plaja Santa Barbara.

Actorii americani Ashton Kutcher şi Mila Kunis promit turiștilor "viaţa unui star de la Hollywood". Cel puțin asta arată un mesaj postat pe site-ul Airbnb  de cele două vedete.

"Casa noastră de pe plaja din Santa Barbara este raiul nostru de linişte, mai ales atunci când avem nevoie să ne reîncărcăm bateriile (părinţii ştiu despre ce vorbim). Cu o privelişte superbă a munţilor Santa Ynez în fundal, nu ducem lipsă de activităţi care să vă facă şederea de neuitat", se arată în anunţ, potrivit Realitatea.net.

Totodată, într-un videoclip postat pe Instagram, Ashton Kutcher şi Mila Kunis promit, de asemenea, să "îşi petreacă noaptea jucând jocuri de societate şi alte pasiuni îndrăgite de familie". Totodată, aceștia spun că vor oferi turiștilor o plimbare pe plajă, drumeţii şi posibilitatea de explorare a magazinelor şi restaurantelor locale.

"Staţi cu noi în casa noastră şi plecaţi ca şi cum am fi prieteni vechi!"

Rezervările sunt deja deschise pe site-ul respectiv. Vedetele de la Hollywood se oferă să găzduiască patru persoane pentru o noapte.

"În calitate de actori, antreprenori şi părinţi, ştim cât de important este să ne deconectăm şi să ne reîncărcăm", au scris aceștia pe Instagram.

"Nu este cea mai nebunească idee a mea... Staţi cu noi în casa noastră şi plecaţi ca şi cum am fi prieteni vechi!", spune Ashton Kutcher în videoclipul postat, care a primit deja peste 366.000 de aprecieri pe reţeaua de socializare.

Şi Gwyneth Paltrow şi-a deschis uşile casei sale din Montecito, California, pentru două persoane în perioada 9-10 septembrie. La începutul lunii august, actriţa a publicat un anunţ pe Airbnb în care le promitea turiștilor interesați de ofertă să împartă "o cină pregătită de un bucătar" şi acces la crama personală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel