Caz de plagiat în SUA! Soția lui Trump, acuzată că a copiat-o pe Michelle Obama
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Melania Trump, soția candidatului Donald Trump, a susținut în cadrul Convenției Naționale Republicane un discurs ce aduce foarte mult aminte de cel rostit de Michelle Obama cu aproape opt ani în urmă, când soțul ei, Barack Obama, era candidat la prezidențiale.

"Și eu și soțul meu am fost crescuți cam cu aceleași valori: să muncești mult pentru ce-și dorești, să faci ceea ce spui, să tratezi oamenii cu respect și demnitate. Pentru că vrem ca ai noștri copii și copiii acestei națiuni să știe că singurele limite pe care realizările lor le pot avea sunt date de bogăția visurilor lor și de disponibilitatea lor de a munci", a declarat Michelle Obama în timpul campaniei soțului său din 2008.

Se pare că persoanele care s-au ocupat de discursul Melaniei Trump nu au făcut decât să-l copieze pe cel al lui Michelle.

"De mică părinții mi-au insuflat anumite valori: să muncești mult pentru ceea ce-ți dorești în viață, să faci ceea ce spui că faci și să tratezi oamenii cu respect. Pentru că vrem ca toți copiii acestei națiuni să știe că singurele limite pe care realizările lor le pot avea sunt date de puterea visurilor lor și de disponibilitatea lor de a munci", a susținut Melania Trump, în 2016, în timpul campaniei soțului ei, Donald Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel