Emi și Cuza, comentarii la adresa lui Florin Ristei: "Exagerează cu vocea! Ca și cum ai două ceasuri cu diamante și le porţi pe amândouă!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Emi și Cuza s-au aflat în fața unei situații... inedite, Florin Ristei dându-le bătăi de cap.

Semifinala ”Te cunosc de undeva!”, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o provocare de zile mari pentru Emi și Cuza. Artiștii de la Noaptea Târziu au primit de la ruletă o transformare ȋn Florin Ristei și Vescan, moment care deopotrivă le-a dat bătăi de cap, dar i-a și ȋncântat. 

"Făcând un moment ȋn care unul dintre artiști e pe canapea, nu mai ai cinci juraţi, ai șase!”, a mărturisit Cuza la antrenamentele de canto, completând: "Cântă bine Ristei, deși, ȋn contextul ”Te cunosc de undeva!” poate nu e bine să recunosc asta...”, pentru ca apoi să continue râzând: "Bine, Florin și exagerează cu vocea!”. Colegul lui a intervenit imediat: "E ca ăla care are și arată la toată lumea că are, ca și cum ai două ceasuri cu diamante și le porţi pe amândouă!”.  Mai mult, băieţii au mai continuat: "Noi cu Vescan avem piesă, cu Florin nu. Poate ȋl convingem!”.

Ristei, ajutor pentru băieți

O orchestră i-a acompaniat live pe băieţii de la Noaptea Târziu pe momentul lor, iar Florin Ristei a dat dovadă de colegialitate și i-a adus lui Cuza ȋntreaga ţinută din referinţă. Cum s-au descurcat Emi și Cuza cu provocarea primită, telespectatorii vor putea afla cea mai nouă gală ”Te cunosc de undeva!”, sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1. 

Semifinala sezonului 20 ”Te cunosc de undeva!” va aduce ȋn faţa telespectatorilor un record absolut ȋn istoria transforming show-ului: cinci echipe vor deschide spectacolul de sâmbătă cu un duel nemaivăzut și o recompensă pe măsură: un loc direct ȋn marea finală. Pe lângă acesta, cele 8 echipe de artiști se vor ȋntrece ȋn transformări care mai de care mai spectaculoase, ȋn lupta pentru un loc ȋn marea finală a show-ului.

Cum se vor descurca cei doi artiști cu spumoasa transformare, dar și cine va câștiga duelul și ȋși va asigura astfel un loc ȋn marea finală, telespectatorii vor putea afla urmărind semifinala ”Te cunosc de undeva!”, sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel