În Reșița condusă de Ioan Popa (PNL), austriecii de la Porr s-au apucat să... asfalteze șine de tramvai / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Reșița
Reșița
Austriecii de la Porr, abonați la contracte cu statul român, asfaltează... peste liniile de tramvai.

Cine este Porr Construct? O companie austriacă. Aceasta are contracte importante în domeniul construcțiilor din România. Se ocupă, printre altele, de parcul tematic „România Parc". De asemenea, Porr Construct s-a ocupat de: drum de legătură DN5, Aeroportul Internațional Henri Coandă București, Autostrada Sibiu-Pitești, Lot 1, Sibiu-Boița, Reconstrucția pasajului Jiul din Timișoara, Pasajul Ciheiului, Autostrada Sebeș–Turda, Lot 4, Aeroportul Oradea și lista continuă și cu alte proiecte mari. Porr Construct a avut, în 2021, un profit de 18.494.642 lei.

Acum s-a apucat să asfalteze șine de tramvai.

Porr Construct S.R.L. a fost înființată în 2004 ca o filială locală a Grupului Porr și de atunci și-a desfășurat activitățile pe teritoriul României. Sediul central este situat în București și mai dețin două sucursale, una la Timișoara și alta în Buftea. Activitățile principale se desfășoară în sectoarele de construcții de clădiri și lucrări de infrastructură.


Porr Romania face parte din Grupul PORR internațional cu sediul principal la Viena, Austria și sucursale în Austria, Germania, Elveția, Republica Cehă, Polonia și România. Alte sucursale regăsim în Norvegia și Qatar.

Iată imaginile surprinse de Ionuț Mihai Popovici, candidat PSD la Primăria Reșița:

 

Acum Reșița este condusă de Ioan Popa (PNL).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel