Provocările de pe Tik Tok aduc moartea. Un băiat a murit după ce a participat la o nebunie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Un băiat din Statele Unite ale Americii, în vârstă de 14 ani, a murit după ce a luat parte la o provocare bizară pe Tik Tok, care consta în a mânca un chips extrem de picant, conform raportului de autopsie consultat joi de AFP.

Harris Wolobah, din Massachusetts, a suferit 'un stop cardiac din cauza ingerării unei substanțe alimentare cu o concentrație mare de capsaicină', potrivit raportului de autopsie, consultat joi de agenția AFP. Capsaicina,  ingredient activ din ardeii iuți, provoacă o senzație de arsură.

Conform presei locale, băiatul, care locuia în orașul Worcester, a murit pe 1 septembrie 2023, după ce a participat la „One Chip Challenge”, o provocare controversată care constă în ingerarea acestui produs ultra-picant fără a bea apă cât mai mult timp posibil.

Produsul în cauză conținea cel mai iute ardei iute din lume, iar chipsurile erau vândute în pungi individuale, ambalate în ambalaje în formă de sicriu, cu un cap de mort pe ele. Compania care le-a produs le-a retras de pe piață după moartea lui Harris. Conform autopsiei, tânărul suferea de boli cardiovasculare, fapt care ar fi putut contribui la moartea sa.

Presa locală citează cazuri de alți adolescenți care s-au îmbolnăvit sau au fost spitalizați după ce au mâncat aceste chipsuri, în special în California și Minnesota.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel