ADN-ul lui Alain Delon, cerut în instanță. Presupusă legătură de paternitate: "Nu ai ochii mei, nu ai părul meu, nu eşti fiul meu, nu vei fi niciodată fiul meu"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
foto: Facebook, Alain Delon
foto: Facebook, Alain Delon
Fiica lui Ari Boulogne, a cărui legătură de paternitate cu Alain Delon nu a fost niciodată acceptată, a solicitat instanțelor din Geneva să desemneze experți care să preleveze mostre de ADN de la celebrul actor, presupusul ei "bunic", a comunicat vineri avocatul său.

"Confirm că am depus cererea de măsuri supraprovizorii", a afirmat Saskia Ditisheim pentru AFP, validând astfel știrile publicate în Tribune de Geneve. O măsură supraprovizorie este o decizie judiciară conform dreptului elvețian, ce poate fi luată în caz de urgență, cum ar fi când probele sunt amenințate sau sunt în pericol să dispară, a adăugat AFP.

Este vorba despre inițierea "unei expertize pentru a obţine ADN-ul lui Alain Delon" , în vederea determinării dacă celebrul actor este, de fapt, "bunicul" ei, a subliniat ea, menționând că este fiica lui Ari Boulogne.

Avocatul tinerei în vârstă de 16 ani a precizat că cererea a fost înregistrată la Tribunalul Civil de Primă Instanță din Geneva deoarece acolo este stabilită "reședința" lui Alain Delon, conform evidențelor populației din Geneva.

Saskia Ditisheim consideră că instanța va lua o decizie rapidă în următoarele zile, odată ce va clarifica dacă speța este în cadrul competenței sale.

Alain Delon nu a admis niciodată că este tatăl lui Ari Boulogne

În septembrie 2021, justiţia franceză a renunțat la competența sa în apel pentru a soluționa o cerere de recunoaștere a paternității propusă de Ari Boulogne actorului Alain Delon, deoarece acesta din urmă are domiciliul în Elveția.

Ari Boulogne, cunoscut și sub numele său real Christian Boulogne, născut în august 1962, a fost descoperit mort în mai 2023, la vârsta de 60 de ani.

Alain Delon nu a admis niciodată că este tatăl lui Ari Boulogne, fiul cântăreței germane Nico de la Velvet Underground, cu care a avut o relație scurtă în anii '60. Ari a fost însă crescut de propria mamă a lui Alain Delon, Edith Boulogne, al cărei nume l-a purtat.

Cei doi bărbați s-au întâlnit de mai multe ori, inclusiv în 1986, când actorul i-a spus presupusului său fiu: "Nu ai ochii mei, nu ai părul meu, nu eşti fiul meu, nu vei fi niciodată fiul meu", a relatat mai târziu Ari.

Ari Boulogne, care și-a făcut meseria în domeniul fotografiei, a devenit dependent de droguri și a fost spitalizat de mai multe ori în spitale de psihiatrie, urmând diverse programe de dezintoxicare.

Alain Delon, 88 de ani, care a suferit un accident vascular cerebral în 2019, suferă şi de limfom, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel