Cât ne vor costa alegerile parlamentare. Ionel Dancă a făcut anunțul
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
În ședința de Guvern s-a decis că suma destinată  alegerilor parlamentare este de 625 de milioane de lei.

Şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a anunţat care este bugetul alocat alegerilor parlamentare care urmează să aibă loc. În şedinţa de Guvern de joi, au fost adoptate două hotărâri privind organizarea alegerilor parlamentare, sumele destinate desfăşurării scrutinului ridicându-se la 625 de milioane de lei., transmite Agerpres.

"În ceea ce priveşte organizarea alegerilor, au fost adoptate două hotărâri de Guvern: pentru organizarea alegerilor pentru Parlamentul României în data de 6 decembrie, respectiv hotărârea privind alocarea sumelor necesare pentru asigurarea cheltuielilor în vederea organizării alegerilor din 6 decembrie, pentru Parlamentul României, cu un buget de 625 de milioane de lei", a Ionel Dancă, la finalul şedinţei de Guvern.

Pe ordinea de zi a şedinţei au figurat proiectul de hotărâre privind stabilirea măsurilor tehnice necesare bunei organizări şi desfăşurări a alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor, precum şi proiectul de hotărâre privind stabilirea cheltuielilor necesare pregătirii, organizării şi desfăşurării în bune condiţii a alegerilor parlamentare din acest an. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel