Aurelia Cristea demisionează de la şefia PSD
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Preşedintele PSD Cluj-Napoca, deputatul Aurelia Cristea, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că demisionează din funcţia de conducere a organizaţiei municipale, după ce organizaţia judeţeană i-a retras sprijinul pentru candidatura de primar al municipiului Cluj-Napoca.

'Forurile decizionale ale conducerii PSD au decis să-mi retragă sprijin pentru candidatura la Primăria Cluj-Napoca. (...) Fiind o invalidare politică de la nivel central pentru mine, în calitate de candidat, şi pentru proiectul meu, corect şi onorabil este ca eu să-mi dau demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Cluj-Napoca. (...) Nu plec din partid, sunt deputat PSD, am candidat cu sprijinul şi cu susţinerea organizaţiei PSD, este corect să-mi duc mandatul la final tot din partea organizaţiei PSD şi este corect ca prin acest gest de demisie să dau posibilitatea altora care pot să susţină mai bine acest proiect pentru campania electorală, să facă mai mult decât am putut să fac eu', a precizat Aurelia Cristea.

Ea s-a arătat nemulţumită de faptul că Liviu Dragnea şi conducerea centrală a PSD n-au fost interesaţi de proiectul propus la Cluj.

'Am discutat cu conducerea centrală la un moment dat, respectiv cu dl preşedinte Liviu Dragnea, care este situaţia şi cum se poziţiona în această candidatură. Singurul răspuns pe care l-am primit a fost acela că-şi doreşte să câştige la Cluj. (...) Niciodată conducerea naţională n-a fost interesată de ce se întâmplă de proiectul acesta de la municipiul Cluj-Napoca, un municipiu extrem de important. (...) În conferinţa judeţeană din octombrie am fost validată ca şi candidat al PSD Cluj pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca', a menţionat Aurelia Cristea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel