Tablete din ciocolată cu Regii României, produse sub licenţa Muzeului Peleş
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ciocolata regi
ciocolata regi

Grupul de firme Pralin din Cisnădie, distribuitor exclusiv al produselor Callebaut-Gourmet, a anunţat lansarea în fabricaţie, în premieră naţională, a tabletelor din ciocolată Regii României produse sub licenţa Muzeului Naţional Peleş.

„Pasiunea mea pentru istorie se îmbină foarte bine cu pasiunea mea pentru ciocolată. Cred că acest nou produs pe piaţa din România este un eveniment care poate să ajute la promovarea valorilor pe care le avem", a declarat Ing. Florin Bălan, managerul grupului de firme Pralin din Cisnădie (Sibiu), conform Agerpres.

Fiecare dintre tabletele de ciocolată au ca reprezentare grafică pe Regele Carol I, Regina Elisabeta, Regele Ferdinand şi Regina Maria. Cele patru tablete de ciocolată, de câte 50 de grame, din seria Regii României se vor putea achiziţiona pentru început, de la începutul lunii martie 2011, doar de la Muzeul Naţional Peleş, cu preţul de aproximativ 7,5 lei/bucata.

Tableta din ciocolată Regele Carol I este realizată din ciocolată neagră cu cremă de portocale şi coajă de portocală confiată, iar cea cu Regina Elisabeta, din ciocolată cu lapte cu cremă de frişcă şi feuillentine (biscuiţi crocanţi de zahăr). De asemenea, tableta din ciocolată Regele Ferdinand este din ciocolată albă cu cremă de alune şi perle crocante, în timp ce tableta Regina Maria este realizată din ciocolată cu lapte şi perle crocante. Toate tabletele din ciocolată sunt realizate manual şi au în compoziţie pe lângă ciocolata belgiană de cea mai bună calitate, ingrediente riguros selectate pentru a obţine o compoziţie remarcabilă.

Cele patru tablete Regii României se adaugă astfel primei ciocolate marca Pralin, lansată în 2008, sub licenţa Muzeului Naţional Brukenthal. Aceasta se bucură de un real succes în rândul viziatorilor muzeului, fiind realizată din ciocolată lapte cu cremă de rom şi orez expandat. Până acum Pralin a vândut câteva zeci de mii de tablete Brukenthal şi se aşteaptă ca şi marca Regii României să aibă acelaşi succes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel