Surpriză: Unde a fost surprins vârstnicul agresat în Piața Victoriei-VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Bărbatul în vârstă de 71 de ani care a dat cu rucsacul în telefonul unui protestatar în timp ce îl filma a fost surprins miercuri, 3 ianuarie 2018.

Vârstnicul a fost filmat intrând în sediul Guvernului.

"Vedeți că nu are nimic la ochi? Uitați-l cum urcă la Guvern ca la el acasă. A venit să îi dea vreun cec, mă!", spune un protestatar pe filmare. Cristian Mihai Dide este persoana care a publicat clipul cu bărbatul.

Amintim că la începutul lunii decembrie, vârstnicul a fost agresat de un protestatar după ce acesta l-a apostrofat pentru faptul că ocupă Piața Victoriei. Scenele s-au petrecut chiar pe trotuarul din fața Guvernului, la câțiva metri de dispozitivele de jandarmi.

[citeste si]

"Eu filmam atunci, eram pe live. Există live-ul (...). L-am întrebat foatre frumos pe acel om în vârstă ce părere are despre ce se întâmplă în Piața Victoriei, oamenii fiind acolo cu steaguri. Și răspunsul său a fost.. nu știu dacă pot să spun pe post. M-a înjurat și pe mine, de fapt pe ei și apoi și pe mine. Am continuat cu live-ul după el. M-a scuipat, m-a înjurat - este totul pe live, pe filmare. Nu vreau să mă victimizez, dar la un moment dat spun iată dragii mei cum răspunde un membru PSD sau un pesedist. Și-atunci el și-a scos ghiozdanul, a vrut să-mi dea cu el în cap și m-a lovit un pic pe umăr, simțind ca o piatră înăuntru. El era oricum mare, dar ghiozdanul a fost foarte greu. După aceea mi-a sărit telefonul din mână. În momentul acela am avut reacția de autoapărare și am lovit. Recunosc, îmi pare rău. L-am lovit - o singură dată. A fost o reacție bărbătească, de la bărbat la bărbat", a spus Sandy Matei, bărbatul cu care vârstnicul a intrat în conflict la începutul lunii decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel