Cine este tânăra de 21 de ani ucisă într-un apartament din Sibiu de către iubitul ei - Foto în articol
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Află în articol cine este tânăra de 21 de ani ucisă într-un apartament din Sibiu.

Tânăra de 21 de ani care a fost ucisă într-un apartament din Sibiu de către iubitul ei este Florentina Paula Alexandra, relatează Antena 3 CNN. Ea ar fi din județul Brașov. Femeia a murit sâmbătă, după ce a fost tăiată în zona gâtului.

Foto: Captură video Antena 3 CNN

Se pare că un individ în vârstă de 24 de ani a omorât-o într-un apartament din Sibiu, acolo unde locuia în chirie împreună cu un alt bărbat. Suspectul a fost prins de jandarmii montani în Păltiniș, unde a fugit după comiterea faptei. 

VEZI ȘI: Crimă în Sibiu. O tânără de 21 de ani, găsită moartă într-un apartament

Motivul crimei

Ulterior, tânărul sibian le-a declarat anchetatorilor că la momentul comiterii faptei, motivată de gelozie, se afla sub influența drogurilor, a informat procurorul Mihaela Ruginosa, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

VEZI ȘI: Tânărul reținut pentru că și-a omorât prietena a declarat anchetatorilor că era drogat și gelos

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a tânărului în vârstă de 24 de ani. El este acum cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel