Șmecher cu BMW, înarmat, fugă nebună prin București: pe roșu, pe spațiu verde, slalom printre mașini - VIDEO
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto captură video
foto captură video
Un bărbat de 35 de ani a fugit de poliție, în București, la volanul unui BMW. A trecut pe roșu, a luat-o pe spațiul verde și a făcut slalom printre mașinile aflate în trafic. 

Bărbatul, care se afla la volanul unui BMW, a fost oprit de poliție pentru control, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. El le-a dat polițiștilor buletinul și a afirmat că nu are permisul de conducere la el. Când agenții i-au spus să aștepte în mașină până când vor efectua verificările necesare, bărbatul a demarat în trombă. 

Echipajul de poliție care l-a oprit pe bărbat a plecat pe urmele lui și a cerut întăriri prin stație. Bărbatul se pare că nu a ținut cont de nicio regulă de circulație și a mers pe unde a văzut cu scopul de a scăpa de poliție. Polițiștii au reușit să-l prindă după o cursă prin centrul Capitalei, între Piața Romană și Piața Universității. SUV-ul BMW s-a oprit în coloană la semafor, conform promotor

Polițiștii s-au apropiat rapid de SUV-ul marca BMW, au deschis ambele portiere, l-au extras pe bărbat din mașină și l-au condus la sediul Brigăzii Rutiere. În urma verificărilor, oamenii legii au aflat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani care nici nu deține un permis de conducere. Mai mult, acesta era înarmat. Avea asupra sa un cuțit tip briceag cu lama de aproximativ 15 centimetri.

Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără a deține permis de conducere. El a fost reținut pentru 24 de ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel